Raspberry Pi Linux uyumu

• Konuyu başlatan ertn0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.628

ertn0

Hectopat
Yer
Suriye
Daha fazla  
Yakin zamanda Raspberry Pi 3 ya da 4 2 GB alacagım. Minecraft'ta AFK birakmak ve dizi falan izlemek için. Linux bunun için uygun mudur? Bir de Linux'e SonOyuncu iner mi? 10 FPS alsın umurumda degil, amac AFK.

Linux tabanlı zaten. Ancak SonOyuncu ya da CraftRise kurulamıyor, Ubuntu ve Mint Xfce'de denedim. Forumlarda da hep kuramayanlar var, bir kere bile kurana rast gelmedim. Bazıları sadece orada fazlalık yapsın diye indirme linki konulduğu söylüyor, haklılar galiba.

Linux tabanlı zaten. Ancak SonOyuncu'ya da craftrise kurulamıyor, Ubuntu ve Mint Xfce'de denedim. Forumlarda da hep kuramayanlar var, bir kere bile kurana rast gelmedim. Bazıları sadece orada fazlalık yapsın diye indirme linki konulduğu söylüyor, haklılar galiba.

SonOyuncu'nun sitesinde Linux içinde URL var indirme olmazmi h bir de Win 7 falan kurulmazmı.
Raspberry'nin resmi işletim sistemi olan Raspberry Pi OS zaten Debian GNU/Linux tabanlı. Teknik olarak SonOyuncu Java üzerinde çalıştığı için çalışması gerek. Denemediğim için kesin bir şey diyemeyeceğim. Rahatlıkla dizi izlersiniz.

60Hz 4 ms. Cok eski bir monitör buldum 400TL 0 monitör bunu kullnabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı