Biri Raspberry Pi'ı böyle boş ve zaman kaybı işler için alıyorsa almasın zaten. Vereceği paraya, harcayacağı zamana yazık. Bu cihaz ile yapılabilecek daha verimli projeler mevcut.Wifi kırma işine bulaşmamanızı tavsiye ederim
Biri Raspberry Pi'ı böyle boş ve zaman kaybı işler için alıyorsa almasın zaten. Vereceği paraya, harcayacağı zamana yazık. Bu cihaz ile yapılabilecek daha verimli projeler mevcut.Wifi kırma işine bulaşmamanızı tavsiye ederim
Kutudan çıkarıp eşyalarının arasına atsınlar bir şey olmaz.Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu?
Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu?
Sanırım bu tür urunler bazen kötü amaclarla kullanıldığı için şüpheyle yaklaşıyorlar.Rasperry Pi yasaklı bir ürün mü? Veya 420 Euro üstünde bir ürün mü? Bildiğim kadarıyla ikisi de değil, o zaman hiç bir sorun olmaz.
Legal olarak temkinli olmanız güzel, takdir ettim.Yapmış olsanız dahi bunu dillendirmemenizi tavsiye ederim. Doğrudur kanınız kaynayabilir, heyecan olabilir ama kimse siciline birşey işlensin istemez.
Günümüz kablosuz teknolojilerinde artık o da hikaye oldu. Gelen-giden trafiği okumak artık çok zor, o yüzden boşa zaman kaybı. BeFF şu zamanda en çok XSS gibi istemci taraflı saldırılarda kullanışlı olabiliyor.Ağın içerisine girerse ama iş orada başlar, BeEF [sosyal mühendisliği çalışma alanı] olaylarına vs. de girilebilir.
Kesinlikle, artık on-path (man-in-the-middle) saldırısı da düzgün çalışmıyor artık. HSTS ve SSL stripping düzgün çalışmıyor [denendi].Günümüz kablosuz teknolojilerinde artık o da hikaye oldu. Gelen-giden trafiği okumak artık çok zor, o yüzden boşa zaman kaybı. BeFF şu zamanda en çok XSS gibi istemci taraflı saldırılarda kullanışlı olabiliyor.
Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu?
Arduino gibi GPIO pinleri de olan bir bilgisayar. İçine Windows bile kurulabiliyor.Hocam o nedir acaba bilmediğim için soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.