Yaklaşık 1 aydır yaşıyorum bu sorunu, günde en az 2 kişiye abone oluyor YouTube, Türk veya fazla aboneli kişiler de değil abone olunan kişiler, kimi zaman 800 aboneli kimi zaman 1 2 aboneli dandik dandik kanallar, Türk değiller. Yardım edin.
Çift faktörlü doğrulamam var oda değil ne yazık ki.
Ama virüs olabilir, ondan şüpheleniyorum ne yapmalıyım.
Çok çok çok teşekkürler.KasperSky Free Yazarak ücretsiz versiyonunu kullanabilirsiniz. Malwarebytes ücretsiz.
Çok çok çok teşekkürler.
Tekrardan teşekkürler. İyi gecelerYaptıkdan sonra şifrenizi değiştirin. Abone olduğunuz kanal sayısını belirleyin ve artış yaşayacak mısınız gözleyin. Eğer sorun çözülmüşse beni bilgilendirmeyi unutmayın lütfen. İyi sosyaller. İyi akşamlar dilerim.
Virüs ile alakalı veya hesap çalınması gibi bir sorun değil. Bildiğim kadarıyla bunun 2 çözümü var. Birincisi Google'den YouTube'ye erişim verdiğin sitelere ve uygulamalara bak. Gereksiz olanların erişimini kapat. Ve Google'de eklenti oluyor PC de. Sağ üstte olanlar. Onlardan varsa onları kapat. Ben bu sorunu tam 4 sene yaşadım. Geçenlerde erişimi olan siteleri ve uygulamaları kapattım. Engelledim erişimini. Ve eklentileri kaldırdım sorun çözüldü artık kendi kendine abone olmuyor.
Hocam "bedava abone hilesi" tarzı sitelere daha önce Google hesabınızla giriş yaptınız mı?
Kaspersky'i yükler yüklemez trojan buldu.
Yok "yutubır"da değilim zaten
ama şöyle bir sorun var Kaspersky'i kurdum ve tüm cihazlarım kulaklık yazıcı vs. gözükmemeye başladı.
Ses sorununa gelirsek, ses sorunu giderme sihirbazından kontrol ettim fiş takılı değil dedi ama fiş takılı.Hocam bilgisayarıma kaç defa yükledim kurdum hiçbir sorun yaşamamıştım. İlk defada bu sorunu sizde gördüm. Artık sayamadım kaç kişiye önerdim bu antivirüs programını. Bilgisayarınıza ses driverını indirdiğiniz setupda trojan vb çıkmış olabilir. Taramalarınızdan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Olmazsa yine yardımcı olurum.
Erişim izinlerini diyorsanız ona baktım, farklı bir şey diyorsanız tam olarak nereye bakmam gerekiyor.
Bu programlar paralımı, şimdi crack mrack uğraşmayalım. Üstümüzü temizleyeceğiz derken iyice bulaştırırız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.