Kaspersky yada BitDefender indirin.Bilgisayarimda RAT oldugunu dusunuyorum, ve bu yuzden Kaspersky indirdim ama RAT'i atan kisi şu an PC'me erismiyor, yani kisacasi RAT aktif degilken antivirus RAT'i algilayabilir mi?
Bilgisayarimda RAT oldugunu dusunuyorum, ve bu yuzden Kaspersky indirdim ama RAT'i atan kisi şu an PC'me erismiyor, yani kisacasi RAT aktif degilken antivirus RAT'i algilayabilir mi?
Arka planda çalışıyorsa algılar.Bilgisayarimda RAT oldugunu dusunuyorum, ve bu yuzden Kaspersky indirdim ama RAT'i atan kisi şu an PC'me erismiyor, yani kisacasi RAT aktif degilken antivirus RAT'i algilayabilir mi?
İşte bu yüzden davranış kaynaklı tespit yapan antivirüsler var. Eğer senin tuş girişlerini logluyorsa ve x kişisine gönderiyorsa bunu algılar (örnek).Bilgisayarını istediğin zaman kullanabilir fudlu (antivirusden kaçan) olduğu için antivirus görmez RAT'ı.
Bilgisayarimda RAT oldugunu dusunuyorum, ve bu yuzden Kaspersky indirdim ama RAT'i atan kisi şu an PC'me erismiyor, yani kisacasi RAT aktif degilken antivirus RAT'i algilayabilir mi?
O tarz antivirüsler derken?Algılayacağını sanmıyorum.
O ve onun tarzında antivirüsler RAT'ı algılayamaz, tabii bu virüs çeşitlerine göre değişir. Eğer RAT yediğinizden eminseniz format atın ve hesap şifrelerinizi bir an önce değiştirin.
Kaspersky ya da BitDefender indirin.
O tarz antivirüsler derken?
Algılayacağını sanmıyorum.
O ve onun tarzında antivirüsler RAT'ı algılayamaz, tabii bu virüs çeşitlerine göre değişir. Eğer RAT yediğinizden eminseniz format atın ve hesap şifrelerinizi bir an önce değiştirin.
PC kapalıyken erişemez.Format atacagim şu an elimde USB bellek yok o yuzden PC'yi kapali tutuyorum ve kapatmadan once cogu hesabimdan cikis yaptim, PC kapaliyken RAT bana erisebilir mi?
Format atacagim şu an elimde USB bellek yok o yuzden PC'yi kapali tutuyorum ve kapatmadan once cogu hesabimdan cikis yaptim, PC kapaliyken RAT bana erisebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.