Dediğim 3 programı da dene onlardan bir şey çıkmazsa sıkıntı yoktur.İndirdiğin o dosyayı da sil boşluğuna gelir bi daha basarsın falan sıkıntı.valla elim ayağım boşaldı şuan görev yöneticisinde dolanıyorum virüs gibi birşey varmı diye
crack yükleyen biri değilim herşeyim orjinal sadece photoshopu crackli indireyim dedim gider satın alırım almasınada sanırım hiç birşey yok pcdeYa @KafadanKontak hocamın dediği gibi crack işine hiç girmeyeceksin ya da işini bileceksin öyle her gördüğün cracki indirirsen illaki bir gün encypt yersin PC nanay olur kurtaramazsın da kolay kolay.
Hocam Malwarebytes sağlam yazılımdır. Yükleyin ve tarayın. Temiz çıkarsa bir şey yoktur, rahat olabilirsiniz.valla elim ayağım boşaldı şuan görev yöneticisinde dolanıyorum virüs gibi birşey varmı diye
dediğiniz program ile 360 diye bi tane virüs prograHocam Malwarebytes sağlam yazılımdır. Yükleyin ve tarayın. Temiz çıkarsa bir şey yoktur, rahat olabilirsiniz.
Ayrıca crack dosyaları rar içindeyse rar’dan çıkarın yokse rar içleri taranmıyor bazen.
Arama çubuğuna cmd yazın ve tönetici olarak çalıştırın. Sonra “sfc/scannow” komutunu yazın ve enterlayın. Muhtemelen sorun çözülür.dediğiniz program ile 360 diye bi tane virüs prograEki Görüntüle 1693096mını yükledim hiç bir sonuç yok ayrıca pcyi kapatıp açınca dcden otomatik çıkıyordu silip yükledim düzeldi ama hata kodu veriyor pc
daha demin discordda bilmediğim bir sunucuya katılmışım ve boost basmışımArama çubuğuna cmd yazın ve tönetici olarak çalıştırın. Sonra “sfc/scannow” komutunu yazın ve enterlayın. Muhtemelen sorun çözülür.
O zaman bilgisayarında şu anda bir şey olmasa da bilgilerin birilerinin eline geçmiş. öncelikle tüm cihazlardan çıkış yapma seçeneği varsa yap. Sonrasında dediğim gibi telefondan girip şifrelerini falan zor bulunacak şekilde değiştir ve ikili doğrulamaları aç. Kendine de güzel bir koruyucu program yükle:daha demin discordda bilmediğim bir sunucuya katılmışım ve boost basmışım
Sence?Sanırım RAT yedim... Adobe Photoshop 2022 crack indirdim YouTube'dan klasör vardı. Bir tane üzerinde setup exe yazıyordu logosunda da böyle kırmızı bir şey vardı tıkladım. Google Chrome kapandı Discord hesabımdan otomatik çıktı. Bir şey olmuş mudur? Altıma ettim bir anda hemen sildim ve virüs taraması yaptım temiz çıktı. Ne yapayım? Allah için yardım edin.
Hayırlı olsun hesapları patlatmışlar.daha demin discordda bilmediğim bir sunucuya katılmışım ve boost basmışım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.