RAT nasıl temizlenir?

RAT nasıl temizlenir? Arkadaşlar ne yapacağım RAT yedim dün bir şey de olmadi PC'ye uygulamayi acinca error verdi atmayi beceremediler galiba.

Hocam antivirusler bir ihtimal atar ama size tavsiyem önemli şeyleri yedekleyin ve bilgisayarı sıfırlayın en azında hızlanır geçmiş olsun.

RAT nasıl temizlenir? Arkadaşlar ne yapacağım RAT yedim dün bir şey de olmadi PC'ye uygulamayi acinca error verdi atmayi beceremediler galiba.
RAT'ın kalitesine ve türüne göre değişir, sen en iyisi temiz ISO formatı at. Atmadan önce önemli dosyalarını (kontrol ederek) yedeklersin. Ayrıca RAT'ı neden yediğini de söyleseydin bi 😅

RAT'ın kalitesine ve türüne göre değişir, sen en iyisi temiz ISO formatı at. Atmadan önce önemli dosyalarını (kontrol ederek) yedeklersin. Ayrıca RAT'ı neden yediğini de söyleseydin bir 😅

Arkadaşlar RAT atani buldum svsine girdim tokenim bilgilerim gelmemiş adama yani RAT bozukmuş :/

RAT virüs olarak algılanma ihtimali çok düşük bir yazılım neden RAT yediğinizi tahmin ediyorum umarım o sebepten dolayı RAT yememişsinizdir. Temiz kurulum yapın.
Emin misiniz?
Hocam uygulama hata verdi diye neden RAT yediğinizi düşündünüz ki? Ben Google'a girerken bile arada hata veriyor tam açıklar mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı