RAT nasıl temizlenir? Arkadaşlar ne yapacağım RAT yedim dün bir şey de olmadi PC'ye uygulamayi acinca error verdi atmayi beceremediler galiba.
RAT nasıl temizlenir? Arkadaşlar ne yapacağım RAT yedim dün bir şey de olmadi PC'ye uygulamayi acinca error verdi atmayi beceremediler galiba.
RAT'ın kalitesine ve türüne göre değişir, sen en iyisi temiz ISO formatı at. Atmadan önce önemli dosyalarını (kontrol ederek) yedeklersin. Ayrıca RAT'ı neden yediğini de söyleseydin biRAT nasıl temizlenir? Arkadaşlar ne yapacağım RAT yedim dün bir şey de olmadi PC'ye uygulamayi acinca error verdi atmayi beceremediler galiba.
RAT'ın kalitesine ve türüne göre değişir, sen en iyisi temiz ISO formatı at. Atmadan önce önemli dosyalarını (kontrol ederek) yedeklersin. Ayrıca RAT'ı neden yediğini de söyleseydin bir![]()
RAT'ın kalitesine ve türüne göre değişir, sen en iyisi temiz ISO formatı at. Atmadan önce önemli dosyalarını (kontrol ederek) yedeklersin. Ayrıca RAT'ı neden yediğini de söyleseydin bir![]()
Emin misiniz?RAT virüs olarak algılanma ihtimali çok düşük bir yazılım neden RAT yediğinizi tahmin ediyorum umarım o sebepten dolayı RAT yememişsinizdir. Temiz kurulum yapın.
Hocam uygulama hata verdi diye neden RAT yediğinizi düşündünüz ki? Ben Google'a girerken bile arada hata veriyor tam açıklar mısınız?RAT nasıl temizlenir? Arkadaşlar ne yapacağım RAT yedim dün bir şey de olmadi PC'ye uygulamayi acinca error verdi atmayi beceremediler galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.