Çok sıkıntı edeceksen iki faktörlü doğrulamayı aç. Şifren bilinse bile telefonuna gelen kodu bilmezse hesabını çalamıyor.
Çerezlerini çaldırırsa 2 faktör 5 faktör dinlemezler anında girerler hesaba.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sıkıntı edeceksen iki faktörlü doğrulamayı aç. Şifren bilinse bile telefonuna gelen kodu bilmezse hesabını çalamıyor.
Evet, RAT USB'ye geçer ancak bir bilgisayarda RAT var ve siz format attıktan sonra USB'yi taktıysanız hayır RAT USB'ye geçmemiştir.Birkaç ay önce RAT yedim ve panikledim hemen bilgisayarı Windows üzerinden sıfırladım ardından farklı bir bilgisayarla Media Creation Tool ile format USB'si yapmadan formatladım ve Kaspersky aldım. Geçen aya kadar kafamda şüphe yoktu ancak bir anda şüpheye düştüm ya silinmemiş ve USB'yi takınca USB'ye girmişse falan diye panik yapmaya her gün biçimlendirme yapmaya biçimlendirme yaptıktan sonra ya USB'den bilgisayara geçtiyse ve biçimlendirdikten sonra geri USB'ye geçtiyse diyorum sonra ise Rufus'la format USB'si hazırlayıp format atıyorum. Böyle bir döngüye girdim ayrıca SSD'ye SSD markasının uygulamasından USB ile Low Level Format attım bilgisiayarı ve tüm USB'leri takıp KVRT, Malwarebytes, ESET, BitDefender, mrt, Windows Defender, Hitman Pro gibi programlar ile tarattım ama bir şey bulmadı ama kafamı rahatlatamıyorum.
Birkaç ay önce RAT yedim ve panikledim hemen bilgisayarı Windows üzerinden sıfırladım ardından farklı bir bilgisayarla Media Creation Tool ile format USB'si yapmadan formatladım ve Kaspersky aldım. Geçen aya kadar kafamda şüphe yoktu ancak bir anda şüpheye düştüm ya silinmemiş ve USB'yi takınca USB'ye girmişse falan diye panik yapmaya her gün biçimlendirme yapmaya biçimlendirme yaptıktan sonra ya USB'den bilgisayara geçtiyse ve biçimlendirdikten sonra geri USB'ye geçtiyse diyorum sonra ise Rufus'la format USB'si hazırlayıp format atıyorum. Böyle bir döngüye girdim ayrıca SSD'ye SSD markasının uygulamasından USB ile Low Level Format attım bilgisiayarı ve tüm USB'leri takıp KVRT, Malwarebytes, ESET, BitDefender, mrt, Windows Defender, Hitman Pro gibi programlar ile tarattım ama bir şey bulmadı ama kafamı rahatlatamıyorum.
RAT'ı nasıl yediğinizi öğrenebilir miyim?
Bilgisayarı sıfırladıktan sonra taktıysam bir şey olur mu?Evet, RAT USB'ye geçer ancak bir bilgisayarda RAT var ve siz format attıktan sonra USB'yi taktıysanız hayır RAT USB'ye geçmemiştir.
Eki Görüntüle 2017143
tüm konularınız RAT ile ilgili zaten.[/SPOILER
Bunu düşündüm.Utanmasanız doktora gideceksiniz pcden de bana geçmiş olabilir mi diye.
Paranoyaya gerek yok ikisini de sıfırlamışsın zaten.![]()
Sıfırladıktan sonra taktıysanız sorun olmaz. (Tüm dosyaları silerek sıfırlama)Bir şey kurdum.
Bilgisayarı sıfırladıktan sonra taktıysam bir şey olur mu?
Cidden artık bu konu hakkında konuşmayı bende istemiyorum.
Tamamdır teşekkürlerSıfırladıktan sonra taktıysanız sorun olmaz.
Konu hakkında konuşmak istemiyorsanız niye konu açıyorsunuz
Ne kurdunuz tam olarak? Bilgileriniz önemli olabilir. Bilerek Rat kurmadığınıza göre yanıltıcı bir şey kurmuşsunuz.Tamamdır teşekkürler
Son kez bu konuyu konuşmak istiyordum.
Ne kurdunuz tam olarak? Bilgileriniz önemli olabilir. Bilerek RAT kurmadığınıza göre yanıltıcı bir şey kurmuşsunuz.
Minecraft plugin mi acaba?Bana bir dosya indirtti plugin kurmak için dedi Windows trojan uyarısı verdi ama benim biraz salaklığıma ve uykusuzluğuma denk gelmişti bende ok dedim sonra arkadaşlarıma yazmaya başladı klavye ve fareyi kontrol etti oturumlarım açıktı oradan hesaplarımı çalmıştı ama hepsini geri aldım.
Minecraft plugin mi acaba?
Geçme ihtimali var. Ama bu kadar da paranoyak olmaya gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.