Sanal bilgisayar RAT yerse gerçek bilgisayarıa geçer mi?

emirxbestt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir program var bu programı indirmem gerek fakat virüslü ve büyük bir ihtimal RAT'lı. Bu programı sanal makineye indirip kursam ve orada kullansam RAT gerçek bilgisayarıma geçer mi? Normalde indirmem ama benim için çok önemli, özel sebeplerden dolayı söyleyemem.

Merhaba arkadaşlar, bir program var bu programı indirmem gerek fakat virüslü ve büyük bir ihtimal RAT'lı. Bu programı sanal makineye indirip kursam ve orada kullansam RAT gerçek bilgisayarıma geçer mi? Normalde indirmem ama benim için çok önemli, özel sebeplerden dolayı söyleyemem.

Reis umarım o düşündüğün özel sebep aklımdan geçen şey değildir ve onlar genelde RAT'lı oluyor diğer bir yandan konuya dönersek ana PC'ye geçmez.

Bu arada ne düşündüğü anladım neyse paylaşılan dosyalar felan açık değilse birşey olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı