RAT USB'ye geçer mi?

@725127 geçmez hocam, ama hala tedirginseniz gidin bilgisayarcıdan format diskini biçimlendirin.

@725127 geçmez hocam, ama hala tedirginseniz gidin bilgisayarcıdan format diskini biçimlendirin.
tamamdır teşekkürler

Peki hocam bilgisayarımdan format USB'si hazırlayacağım Rufus ile yapıyorum eğer RAT duruyorsa ve USB'ye geçerse format atarken bir şey olur mu?

Geçme ihtimali var. Ama bu kadar da paranoyak olmaya gerek yok.

Hocam bilgisayarımdan format USB'si hazırlayacağım Rufus ile yapıyorum eğer RAT duruyorsa ve USB'ye geçerse format atarken bir şey olur mu?

Peki hocam format usbsinde varsa ne olur?

Son düzenleme:
@725127 geçmez format ekranında sadece doğruladığı dosyaları çalıştırır.

@725127 geçmez format ekranında sadece doğruladığı dosyaları çalıştırır.

Hocam peki USB'yi ne zaman çekmem doğru olur böyle bir durumda biçimlendirme yaptıktan sonra bir yükleme fasılıı var ondan sonra yeniden başlatıyor o sırada çeksem sorun olur mu? Windows gelmeden flashı çıkarsam daha sonrasında yeni bir USB bellek alacağım onu format USB'si yapacağım bu sağlıklı olur mu?

Son düzenleme:
Hocam yeniden başlatmak için süre sayacak yeniden başlata basıp çıkarın.

Format USB'sine geçsede bir şey olmaz. Formatta herhangi bir sorun çıkarmaz.

Çerezlerini çaldırırsa 2 faktör 5 faktör dinlemezler anında girerler hesaba.

O yöntemin çalışması için bir sürü açık vermiş olması gerek. Aynı MAC adresi olmazsa çerezleri kabul etmiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…