Rat yenildikten sonra ne yapılması gerekir?

Format atınca çözülür ama önemli dosyaları varsa diskte kurtarmayı denesin. Malwarebytes'ya da Kaspersky işini görür. PC'ye indirsin bu antivirüslerden birini tam tarama yapsın (malware kullanacaksa rootkit seçeneğini de aktif etsin) internet bağlantısını kesip uygulamayı kursun sonra PC'yi güvenli modda açıp tam tarama yapabilir. İçi rahat etmezse format atsın.

Yukarıdaki yazılımı yükle. rkill.exe'i yönetici olarak çalıştır ve işlemi tamamlamasını bekle.
Aşağıdaki talimatları da takip edebilirsin:
Ardından yeniden başlatmadan devam et:

İstediğin tool veya antivirüs yazılımını indir (mümkünse bootable daha iyi bir seçenek, krd gibi) veri tabanını güncelleyip tarama yap.
Zararlılar tespit edilirse temizle, burayı güncelle.

Herhangi bir telefondam şifrelerinizi teker teker değişin bilgisayarın internetini kesin bir us yarıdmı ile temiz kurulum yapın fakat ISO'yu RAT'lı bilgisayardan yüklemeyin temiz bir şekilde formatınızı atın ve rahatlayın geç kalırsanız hesaplarınız mevta olabilir sizin yaşadığınız sıkıntıyı duyguları çok yaşadım iyi günler.

Hocam siz ne yaşıyorsunuz ya ? Altı üstü RAT yemişsiniz ayrıca şifreleri Discord da tutmakta nedir ? Ben şifrelerimi bilgisayarda bile saklamıyorum. Rufustan USB ye Windows kurun temiz kurulum yapın. Modeminize sızdıysa diye resetleyin gitsin.

En iyisi siz şifrelerinizi keeppaas veya BitDefender bigi şifre veri tabanlarında saklayınki kimse ulaşamasın hepsş şifrelidir.

Hocam bunlara güvenmek zorunda değilsiniz, Kaspersky şifre oluşturucu ve saklayıcı özelliği bulunuyor zaten. Ya da en kötü kalem kağıt ile not alın.

Bu uygulamaları 2 buçuk senedir kullanıyorum herhangi bir RAT veya keylogger yediğimde şifrelerimi hiç kaptırmadım kağıt kalem işleri hem sıkıntı oluyor kaybola biliyor yırtılıyor vb.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı