Rationalkeys.com müşteri memnuniyeti

• Konuyu başlatan 328914
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 100
Makaleler
15
Merhaba, çok memnun kaldığım bir mağaza hakkında müşteri memnuniyeti konusu açmak istedim.
Rationalkeys.com adlı siteden klavyem için switch satın aldım. Toplam 700 TL tuttu ve elime 3 gün içerisinde ulaştı. İlk gün kargoya verilmedi, ikinci günün gecesi ise kargoya verildi. Sabah 8'de direkt gel-al noktasından DHL kargo merkezinden aldım.
İlk iki gün kargoya verilmediği için daha doğrusu ikinci gün gecesi kargoya verilmişti diye mesaj atmıştım ve Trendyol'dan attığım mesaja yazdığım anda geri dönüş yapıldı. Bundan sonra attığım mesaja da aynı şekilde.
Ürün elime ulaştığında şunu görünce çok sevindim:

IMG_3536.jpeg

Çok ilgili bir firma gerçekten. Çok memnun kaldım.
“Hiçbir sorunuz yoksa bile bize merhaba yazmaktan çekinmeyin”
Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.
WhatsApp'tan teşekkür mesajı attım, ona da anında cevap geldi. Ayrıca bir sorum vardı ona da seve seve yardımcı oldular.

Son düzenleyen: Moderatör:
Köprüyü geçene kadar göz boyamalar ponçiklikler falan fistan. Ürünün arkasında duran firma en iyi firmadır gerisi vız tırıs.
İnternetten araştırdığıma göre iade politikası bayağı iyiymiş. Google’da da satıcı yorumlarında hep iade konusunda övmüşler.
Mağazalarına falan baktım cidden çok tatlı, düzeni oturtmuşlar.

Merhaba, çok memnun kaldığım bir mağaza hakkında müşteri memnuniyeti konusu açmak istedim.
Rationalkeys.com adlı siteden klavyem için switch satın aldım. Toplam 700 TL tuttu ve elime 3 gün içerisinde ulaştı. İlk gün kargoya verilmedi, ikinci günün gecesi ise kargoya verildi. Sabah 8'de direkt gel-al noktasından DHL kargo merkezinden aldım.
İlk iki gün kargoya verilmediği için daha doğrusu ikinci gün gecesi kargoya verilmişti diye mesaj atmıştım ve Trendyol'dan attığım mesaja yazdığım anda geri dönüş yapıldı. Bundan sonra attığım mesaja da aynı şekilde.
Ürün elime ulaştığında şunu görünce çok sevindim:

Eki Görüntüle 2662932

Çok ilgili bir firma gerçekten. Çok memnun kaldım.
“Hiçbir sorunuz yoksa bile bize merhaba yazmaktan çekinmeyin”
Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.
WhatsApp'tan teşekkür mesajı attım, ona da anında cevap geldi. Ayrıca bir sorum vardı ona da seve seve yardımcı oldular.

Bu firmadan onlarca kez satın alım yaptım gerçekten çok iyi bir firmadır her türlü konuda yardımcı oluyolar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı