Raveos XFX RX 6800 hasrate düşüyor

pilgrimage

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 9 aydır sorunsuz olarak XFX RX 6800 Quick modeli ile 61.4 civarı kazım yapıyorum ama son 1 haftadır. 61.4 1 gün sonra 28mh dusuyor sonra durduruyorum tekrar başlıyorum madenciyi tekrar normale donuyor. Her 1 gün sonra gene 28mh dusuyor. Bu sorunu nedeni ne olabilir? 9 aydır sorunsuz calısıyordu kart.

9 ay boyunca genelde 45 derece %40 fan şeklinde kullandım teamredminer 0.8.7 raveos 8745-2002 kullanıyorum.

9 ay boyunca overclock değerim.

1275/1060/680/690 şeklindeydi.

Bu tip bir sorun yaşayan var mı?

Teşekkürler.

Sorunun çözümünü bilmiyorum fakat RaveOS'da da HiveOS'daki gibi hashrate watchdog varsa hashrate belli bir miktarın altına düşünce sistemi yeniden başlat komutunu verirseniz en azından her dakika bakmak zorunda kalmazsanız otomatik yeniden başlar.

Hım evet Haklısınz mantıklı surekli bakmam gerekiyordu.Ancak Watchdog 28 diye ekledim ancak herhangi bir yerinde 28 olursa Reset at diye bir secenek yok.Watchdog 28 mh diye eklediyesem bunu otomatik olarak resetliyecek anlamına mı geliyor ? Teşekkürler.

1640598058090.png

Dediğim gibi RaveOS kullanmadım fakat HiveOS'da bu şekilde. En altta yazdığınız hashratein altına düşerse ve 3 dakika boyunca o şekilde kalırsa sistem mining programını kapatıp açıyor, 2 dakika daha düzelmezse tamamen bilgisayarı kapatıp açıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı