RAW Formatı Açabilen Live CD Önerisi

Makaleler
44
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar,

Sağolsun babamın bürodaki emektar XP oradan indirdiğim MSDN Vista x64 ISO'sunu flaş belleğe atarken (yaklaşık olarak 5.5 saat sürdü aktarım) benim flaş belleğin formatını RAW biçimine almış. Birde üstüne üstlük 2 adet partitiona bölmüş. Şimdi benim flaş belleğimin içinde benim için önemli olan video, slayt gibi dosyalar mevcuttu. Bunları kurtarma gibi bir şansım var mı ? Birde RAW formatını açabilecek Live CD var ise flaş belleğimin içini kontrol etmek istiyorum. Belki de dosyaları yedekleyip biçimlendirdikten sonra içine atmıştır. Eğer öyle bir şey olduysa çok iyi olur.

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler..

eQVlRZ.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce Recover dedim lisans istedi. Bende internetten bir tane Professional indirip internet bağlantısını kesip lisans girip aktive ettim. Şimdi tekrar taratıyorum. Meğer siteden indirdiğim ile lisansını alıp indirdiğim aynı sürümmüş. Baştan bilseydim interneti kesip girer direk kurtaracaktım. Şimdi tekrardan taratıyorum. Ama o taratmada tüm dosyaları gördü. İnşallah kurtarabilirim dosyalarımı ..

Restorer Ultimate Emergency Engine kullanımı hakkında bilgi alabilir miyim lütfen.
Bir raw uzantılı dosyayı iso yada img formatına nasıl çevirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Restorer Ultimate Emergency Engine kullanımı hakkında bilgi alabilir miyim lütfen.
Bir raw uzantılı dosyayı iso yada img formatına nasıl çevirebilirim?

Ne türde bir yardım? Sanırım siz Mac OS X'in kurulum dosyası olan .raw'dan bahsediyorsunuz. Onu .iso yapmanıza gerek yok. Zira o format Mac OS'ların .iso'su. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı