H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 1 Aralık 2020 #1 Merhaba, 2 TB harddisk RAW oldu. Tek parça halinde biçimlendirilme yapılamıyor. Harddisk nasıl kurtaracağım? İçindeki veri önemli değil. Harddisk bozuldu mu acaba? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 15,5 KB · Görüntüleme: 97 Ekran Alıntısı00.PNG 62,1 KB · Görüntüleme: 99 Ekran Alıntısı0.PNG 7,5 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba, 2 TB harddisk RAW oldu. Tek parça halinde biçimlendirilme yapılamıyor. Harddisk nasıl kurtaracağım? İçindeki veri önemli değil. Harddisk bozuldu mu acaba?
mustafakaplan Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 1 Aralık 2020 #2 Diskpart ile Disk Silme Rehberi - Technopat Bu işine yarar gibi. Keza bu videoya da bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Diskpart ile Disk Silme Rehberi - Technopat Bu işine yarar gibi. Keza bu videoya da bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 1 Aralık 2020 #3 mustafakappplan dedi: Diskpart ile Disk Silme Rehberi - Technopat Bu işine yarar gibi. Keza bu videoya da bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... C:\Windows\system32>chdks /f F: 'chdks' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Artı 0 Eksi
mustafakappplan dedi: Diskpart ile Disk Silme Rehberi - Technopat Bu işine yarar gibi. Keza bu videoya da bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... C:\Windows\system32>chdks /f F: 'chdks' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.
mustafakaplan Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 1 Aralık 2020 #4 harun19 dedi: C:\Windows\system32>chdks /f F: 'chdks' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Genişletmek için tıkla... Diskin F değil ki hocam neden F diskini arattırdın I diski seninki... Artı 0 Eksi
harun19 dedi: C:\Windows\system32>chdks /f F: 'chdks' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Genişletmek için tıkla... Diskin F değil ki hocam neden F diskini arattırdın I diski seninki...
KS KS H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 1 Aralık 2020 #5 mustafakappplan dedi: Diskpart ile Disk Silme Rehberi - Technopat Bu işine yarar gibi. Keza bu videoya da bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hata verdi. mustafakappplan dedi: Diskin F değil ki hocam neden F diskini arattırdın I diski seninki... Genişletmek için tıkla... f yapdım sonradan harun19 dedi: hata verdi. f yapdım sonradan Genişletmek için tıkla... yöneticiden değiştirdim. Artı 0 Eksi
mustafakappplan dedi: Diskpart ile Disk Silme Rehberi - Technopat Bu işine yarar gibi. Keza bu videoya da bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hata verdi. mustafakappplan dedi: Diskin F değil ki hocam neden F diskini arattırdın I diski seninki... Genişletmek için tıkla... f yapdım sonradan harun19 dedi: hata verdi. f yapdım sonradan Genişletmek için tıkla... yöneticiden değiştirdim.
mustafakaplan Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 1 Aralık 2020 #6 Disk yöneticisinden sağ tık yapıp biçimlendirebiliyor musun ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada daha sade bir anlatım var bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Disk yöneticisinden sağ tık yapıp biçimlendirebiliyor musun ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada daha sade bir anlatım var bakabilirsin.
KS KS H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 1 Aralık 2020 #7 mustafakappplan dedi: Disk yöneticisinden sağ tık yapıp biçimlendirebiliyor musun ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada daha sade bir anlatım var bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... erişim engellendi hatası aldım şimdi Dosya Ekleri 216541.PNG 79,3 KB · Görüntüleme: 79 Artı 0 Eksi
mustafakappplan dedi: Disk yöneticisinden sağ tık yapıp biçimlendirebiliyor musun ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada daha sade bir anlatım var bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... erişim engellendi hatası aldım şimdi
mustafakaplan Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 1 Aralık 2020 #8 harun19 dedi: erişim engellendi hatası aldım şimdi Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp dener misin ? Artı 0 Eksi
harun19 dedi: erişim engellendi hatası aldım şimdi Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp dener misin ?
KS KS H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 1 Aralık 2020 #9 mustafakappplan dedi: Disk yöneticisinden sağ tık yapıp biçimlendirebiliyor musun ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada daha sade bir anlatım var bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... hayır biçimlendirilmiyor windows diskininizi biçimlendiremedi hataı verdi mustafakappplan dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp dener misin ? Genişletmek için tıkla... bak böyle hata verdi. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı0.PNG 7,5 KB · Görüntüleme: 92 Artı 0 Eksi
mustafakappplan dedi: Disk yöneticisinden sağ tık yapıp biçimlendirebiliyor musun ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada daha sade bir anlatım var bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... hayır biçimlendirilmiyor windows diskininizi biçimlendiremedi hataı verdi mustafakappplan dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp dener misin ? Genişletmek için tıkla... bak böyle hata verdi.
mustafakaplan Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 1 Aralık 2020 #10 Sunabileceklerim bu kadar hocam, AOMEI'yi önerebilirim. Free Partition Manager Software for Windows - AOMEI Partition Assistant Standard Ancak program muhtemelen ücretli olacaktır. Artı 0 Eksi
Sunabileceklerim bu kadar hocam, AOMEI'yi önerebilirim. Free Partition Manager Software for Windows - AOMEI Partition Assistant Standard Ancak program muhtemelen ücretli olacaktır.