Kral bende almayı düşünüyorum da mouse nasıl? Çok büyük mü? Ele kalitesi nasıl? Yorumlarsan sevinirim.
Reis mouse güzel kalitesi falan iyi ama paran kısıtlıysa öyle aman aman farkı yok beğenmedigim kısmı yok ama öyle abartılacak tarafıda yok
Kral bende almayı düşünüyorum da mouse nasıl? Çok büyük mü? Ele kalitesi nasıl? Yorumlarsan sevinirim.
hocam alınır mı ? stokları güncellenmiş almak istiyorum kararsız kaldım. mouse büyük mü?Reis mouse güzel kalitesi falan iyi ama paran kısıtlıysa öyle aman aman farkı yok beğenmedigim kısmı yok ama öyle abartılacak tarafıda yok
Hocam alınır mı? Stokları güncellenmiş almak istiyorum kararsız kaldım. Mouse büyük mü?
Hocam alınır mı? Stokları güncellenmiş almak istiyorum kararsız kaldım. Mouse büyük mü?
Hocam mouse güzel kalite vs sensör güzel her şey ama sarjı çok acayip hızlı bitiyor 20 saat dayanıyorsa dayanıyor şarj için farklı konu açtım birisi daha benimle aynı problemi yaşıyormuş forumlarda da var sarjı konusunda çok şikayetci olan var benim ürünmü hatalı acaba bilmiyorum garantiye yollayacagım ben gibi şarj hariç her şey iyi.
Büyükmü konusundada çok büyük degil küçükde degil bende Attack Shark R1 vardı ondan biraz küçük istersen yandan fotoğrafınıda atabilirim sen kararlaştır.
Olur hocam.
Yandan da böyle siz karar verirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.