İnceleme RAWM Leviathan V4

Keşke farenin altına switch 2.4 gibi bir şey yapsalardı ama WLmouse, Lamzu Atlantis mini gibi Dongle'ı olan fareler kullandım sorun yapmadı hiç, Bluetooth ile telefona bile bağlamayı denedim görmüyor başka bir öneriniz olabilir mi? Kılavuza da baktım internette de araştırıyorum fakat bulamadım.

Uygulamada kablo takınca çıkmıyor mu?

uygulamaya girebiliyorum kabloyla fakat sadece ayar yaptırıyor farklı bir şey var mı hocam

teşekkürler hocam yardımcı olmaya çalıştınız sanırım hatalı bir ürün

Bugün yine update geldi. F.W G-1.2.0'dan 1.2.0'a yükseltildi. Sık güncelleme alması güzel. Açıklamasında Dongle Update olarak da belirtmişler. @orknzer Hocam tekrar bir bakın isterseniz.

bakayım hocam sonuçları yazayım

Şu şekilde oldu: Öncelikle kutudan çıkan orijinal kabloyla mouse’u bağladım. Ardından kabloyu mouse’tan çıkarıp dongle’a taktım. Daha sonra farklı bir Type-C kabloyla mouse’u bilgisayara bağlayınca eşleştirme (pair) modu devreye giriyor ve sorun düzeliyor. (Yani hem dongle kabloyla bilgisayara bağlı olacak, hem de mouse farklı bir kabloyla bağlı olacak.)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…