İnceleme RAWM Leviathan V4

Teşekkürler hocam mükemmel bir tercih yaptığımı düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• IMG-20251115-WA0001.jpeg
    197,4 KB · Görüntüleme: 8
Eline sağlık hocam üstünkörü okudum sadece ama şarjı ne kadar gidiyor, hiç hesapladın mı yada aklında yaklaşık bir sayı var mı?

Eline sağlık hocam üstünkörü okudum sadece ama şarjı ne kadar gidiyor, hiç hesapladın mı yada aklında yaklaşık bir sayı var mı?

Çok gidiyor hocam. 500mAh bataryalı rakiplerine göre de çok daha fazla gidiyor. Kullandığı MCU kaynaklı zaten. Yeni model Nordic kullandığın güç tüketimi çok az. Örnek olması açısından incelemeyi yazmadan önce şarja takmıştım, günde minimum 5 saat aktif kullanıyorumdur. Şu anda %90 civarında olması lazım.

Klavyede hala karar kılamadım ama lighting switch almıştım mix87 iptal ettim keşke etmese miydim diyorum.

Manyetikte aynı fiyatta şu anda Mix87 dışında daha iyi ürün yok gibi duruyor. @Mantar09 manyetik konusunda çok daha bilgili.

Evet içindeki MCU için sordum zaten, wraithin sitesinde 150 saat yazmışlar. Eğer o doğruysa yine günümüzdeki çoğu mouse a göre baya iyi ama o MCU ya göre düşük bir değer. Cidden fena bir MCU yapmışlar çünkü. Yanlış hatırlamıyorsam bu sene Şubat, Mart ayı gibi çıkmıştu o MCU, mouselara daha yeni yeni koymaya başlamışlar.
Mesela Atk, a9 ultimate diye yeni bir model çıkardı a9 serisine. Onda da aynı mcu var ve batarya süresi 1k hz de 500 600 saatleri görüyor. A9 ultimate modelini de wraith umarım getirir yakında.
O yüzden bu mouse da yazan 150 saat az geldi gözüme, acaba firmware kaynaklı mı diye düşündüm.

Hocam aldığımdan beri 4 kere Firmware Update geldi zaten. Dediğiniz gibi FW kaynaklıysa yakın zamanda çözüleceğini düşünüyorum. Kullanımıma göre 300 saat üstü rahat görüyordur. Dediğiniz gibi 150 saat az yazılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…