Ray Tracing modunu açınca HDR modu açılması zorunlu mu?

Kayagrey

Hectopat
Şu an 2080 Ti ekran kartı kullanıyorum ve 2K HDR destekleyen monitörüm var ama bilmediğim bazı konular var.

Oyunlarda Ray Tracing modunu açınca aynı zamanda monitörün de HDR modunu açmak zorunda mıyım?

Ve bazı oyunlar otomatik ayar yapıyor ve Ultra'ya alıyor oyunun ayarlarını ve oyunda kasmaya neden oluyor ve ben el atınca daha da karmaşık oluyor. O oyun için en doğru ayarları nasıl bulabilirim?

Şu an 2080 Ti ekran kartı kullanıyorum ve 2K HDR destekleyen monitörüm var ama bilmediğim bazı konular var.

Oyunlarda Ray Tracing modunu açınca aynı zamanda monitörün de HDR modunu açmak zorunda mıyım?

Ve bazı oyunlar otomatik ayar yapıyor ve Ultra'ya alıyor oyunun ayarlarını ve oyunda kasmaya neden oluyor ve ben el atınca daha da karmaşık oluyor. O oyun için en doğru ayarları nasıl bulabilirim?
GeForce Experience indirerek oyun ayarlarını programın kendisine yaptırabilirsiniz. Kartınız için optimum ayarları uygulayacaktır.

Değil. Monitörün 2K mı, yoksa HDR ile mi 2K oluyor? İkincisi ise HDR açma.
neden HDR açmasın? Ben HDR destekli bir monitör almayı düşünüyordum merak ettim.
Hocam ben yüksekte takılıyormuş gibi hissettiğim için oynayamıyorum. uygulama en yükseğe alıyor ayarı
Özel ayar kısmından barı performans tarafına yavaş yavaş çekerek deneyin isterseniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı