Raydın monitör alınır mı?

Bütçe
7500
Merhaba arkadaşlar,
Bir arkadaş sormuş Bursa'dan biri yok mu diye.

Raydın markası reser bilgisayarın bir markasıdır. Peki reser kimdir? Bursa'nın en büyük teknoloji distribütörüdür. Yani bir benzetme yapacak olursak İstanbul'da segment bilgisayar ne ise bursada da reser odur. Rampage - Everest - Snopy gibi markalar nasıl segmentin markalarıysa raydın da reserin monitör markası. Sadece monitör değil birçok ürünleri de var kendi markaları altında. Bizdehesaplı.com da parekende satış siteleridir.
Tabii doğal olarak diğer firmalar gibi Çin'de ürettirip üzerlerine kendi markalarını yazdırıyorlar.
Firmanın güvenilirliği konusunda şüpheniz olmasın, müşteri memnuniyetleri üst seviyededir. Ancak ürün kalitesi konusu göreceledir elbette.
Birçok üründe fiyatları internetteki en ucuz fiyatlara yakındır veya en ucuzudur. Bu yüzden anlık ihtiyaçlarımı genellikle internetten sipariş verip kargo süresi beklemektense bizdehesaplı.com'dan sipariş verip anında gidip depolarından teslim alabiliyorum. Bursa'da yaşayanlar için çok güzel bir avantaj.

Ve konuya gelecek olursak bende daha yeni monitör aldım ve raydın almak konusunda çok tereddütte kaldım ancak viewsonicvx2780J-2K 27" indirime girince bunu aldım. Tabii ki ASUS, Samsung, ViewSonic gibi bilindik markalara gücünüz yetmiyorsa raydın alınır.
Game booster veya Rampage alacağıma ben şahsen raydın alırdım.

Herhangi bir test veya görüntü vb. isteği olan olursa firmaya gidip rica ederek test yapabilirim, birçok konuda anlayışlılar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı