Elektronik Razer Barracuda X 2.982TL

• Konuyu başlatan XPlasma
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 964
Bunda kronik çınlama ve ses tekerleğinin 1 yıla bozulma (sağ-sol ses dengesizliği) sorunu var şarj ederken ve mikrofonunu kullanırken ama kablolu harika öyle ki hala tadı damağımda ama kablolu kullanmaktan da hiç haz etmiyorum.

Özellikle çoklu platform desteği en öne çıkan özelliği. Sadece oyun oynuyorsanız sizi çok tatmin etmeyebilir ama hem telefon hem bilgisayarda aktif olarak kullanacaksanız alınabilir bir ürün.

Sizce alınır mı? Gerçekten? Tek kablosuz kalmayan kulaklık kaldı. Bluetooth ile kullanıyorum ama Online da vs mecbur kabloya dönüyorum. Pahalı mı fiyatı vs nasıl?

Alınır Dolby ile kullanıyorum 2 arkadaşım daha aldı acayip F/P ürün.

1 yıl oldu sanırım alalı. Benzer fiyata almıştım gayet güzel hem oyun hem müzik için ideal. Eksi yönleri ses tekerleği benim bozuldu yani stoperi bozuk ses kısmada sorun yok fakat yükseltirken ses en sonda dahi olsa tekerlek dönmeye devam ediyor öyle aman aman bir sorun değil bence. padleri çıkmıyor bu yüzden temizlik konusu problemli kalıyor. Şarjı uzun saatler dayanıyor. Hiç kablolu kullanmadım kablosuz performansı da mesafe vs olarak tatmin etti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı