Çözüldü Razer Barracuda X 7.1 nasıl aktif edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

484999

Hectopat
Merhabalar, Razer Barracuda X modelini aldım ancak forumda bazı yerlerde gördüğüm kadarıyla 7.1 ve THX gibi bir şeyler varmış bunlar tam olarak nedir? Valo vs. için kullanacağım için 7.1'i nasıl aktif edebilirim? Ayrıca şarj vs. görmek için hangi programı yüklemem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Bunu indir.
Sonra kutudan sana bir kart gelecek teşekkür kartı benzeri bir şey çıkacak onun üstünde gri bir kısım var yavaşça parayla kazın oradan çıkan kodu uygulamaya gir.
Kart böyle.

dwmq37n4q5f61.jpg

İnternetten referans olarak attım size.
Hocam garanti vermeme ancak büyük ihtimal ile çıkarmaz. Elimde W11 cihaz olamdığı için deneyemiyorum hocam kusura bakmayın.
Yok sorun değil ben arkadaşların cevaplarını okudum bide kesin olsun diye şimdi yanlış anlaşılmasın razerın discordundan moderatörle iletişime geçtim çalışacağını söylediler. Teşekkür ederim hepinize

Merhaba bende barracuda x var ancak thx uygulamasını almaya kalktığımda uyarı veriyor ve uygulama satın alımını yapamıyorum yardım edermisiniz. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-03-18 220818.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-18 220818.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 92

Technopat Haberler

Geri
Yukarı