G pro X .Hocam 4000 civarına ne alınabilir sizce?
G pro X .Hocam 4000 civarına ne alınabilir sizce?
G PRO X.
Bluetooth yok birde rgb bana çok saçma geliyor kulaklıkta hocam belki telefonda da kullanırım dışarda vs. komik durur. Ben oyun temelli ama hybrit kulaklık istiyorum. Açıkcası Barracudayı alma sebebim de tamamen razer klavye ve mousem olduğu için kulaklıkta aynı marka olsun tam olsun kafası ama sunduğu özelliklerde tam benlik sadece şu çatlama mevzusuna dikkat etmem lazım anladığım kadarıyla.Hocam HS80'e iyi diyorlar bütçenize yakın. Benim de bütçem 4000 civarı ilk başta G733 alacaktım sonra Razer iyi gibi geldi ama Razer da kırılma sorunu varmış. Bunu almayı planlıyorum.
![]()
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011235-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Ben 7 yıl boyunca kraken chroma 7.1 v2 kullandım pedlerinin soyulması dışında bir sorun yaşamadım. 7. yılda kablonun usb kısmından kopmalar oldu. Bir kulaklık da 7 yıl kullanılıyorsa bence kalitelidir.Yani ben açıkçası malzeme kalitesi konusunda Razer'a güvenmiyorum kraken V3'ün bir sürücüsü öldü , bir taraftan ses veriyordu öbür taraftan vermiyordu çok rahatsız edici bir durum, Blackshark V2 pro 2023'ün menteşesi çıkti duyuruyor iade etmeyi başardım, Barracuda muhtemelen oyledir, karar sizin tabi.
Barracuda X'i 2 haftadır kullanıyorum. Öncesinde kraken chroma vardı 7 yıl kullandım. Çok net diyorum hyperx cloud 2, stinger, steelseries vs. hepsinden 5 gömlek daha kaliteli bir kulaklık. Hem süngerleri olsun, hem plastiği olsun, mikrofonu olsun 10 numara cihaz. Kaliteden kastınız sennheiser se o ayrı.Barracuda X önermiyorum. Benim aldığım sorunlu çıktı iki dk ses gelmedimi kendini kapatıyordu. Malzeme kalitesi aşırı kötü 1 haftaya elde kalır gibi bir his veriyor. Mikrofonu önemsemiyorsanız işi ucuza kapatabilirsiniz G435 Amazon'da 2557 TL.
Kendini kapatma konusunda forumda gezerken görmüştüm ayarı vardı. Bende öyle bir sorun olmadı 10 dakika da kullanmasam ben kapatınca kapanıyorBarracuda X önermiyorum. Benim aldığım sorunlu çıktı iki dk ses gelmedimi kendini kapatıyordu. Malzeme kalitesi aşırı kötü 1 haftaya elde kalır gibi bir his veriyor. Mikrofonu önemsemiyorsanız işi ucuza kapatabilirsiniz G435 Amazon'da 2557 TL.
Saydığınız kulaklıklar neredeyse 10 yaşında , gidipte 1-2 sene önce çıkmış bir kulaklıkla karşılaştırma yapılmaz ayrıca Hyperx'i HP satın almış diyorlar sözde kaliteside düşmüş , SteelSeries'den üstün diyorsunda hangi SteelSeries ? Razer kulaklık konusunda Logitech olsun SteelSeries olsun yarışamaz, Audio technica, Beyerdynamic, Sennheiser'ı saymıyorum bile. Ayrıca kendi Razer'ın kendi topluluklarında kendi kullanıcıları bile Razer kulaklık alınmaz diyor, ben açıkçası G733'ü Barracuda X'ten çok daha beğendim.Barracuda X'i 2 haftadır kullanıyorum. Öncesinde kraken chroma vardı 7 yıl kullandım. Çok net diyorum hyperx cloud 2, stinger, steelseries vs. hepsinden 5 gömlek daha kaliteli bir kulaklık. Hem süngerleri olsun, hem plastiği olsun, mikrofonu olsun 10 numara cihaz. Kaliteden kastınız sennheiser se o ayrı.
kulaklık teknolojisi işlemci anakart gibi hızlı gelişen bir teknoloji değil monitörler gibi daha stabil seyreder. kıyaslanması gayet olağan. yarışamaz dediğiniz marka ve modellerin çoğu elime geçti. technics, behringer vsyi saymıyorum bileSaydığınız kulaklıklar neredeyse 10 yaşında , gidipte 1-2 sene önce çıkmış bir kulaklıkla karşılaştırma yapılmaz ayrıca Hyperx'i HP satın almış diyorlar sözde kaliteside düşmüş , SteelSeries'den üstün diyorsunda hangi SteelSeries ? Razer kulaklık konusunda Logitech olsun SteelSeries olsun yarışamaz, Audio technica, Beyerdynamic, Sennheiser'ı saymıyorum bile. Ayrıca kendi Razer'ın kendi topluluklarında kendi kullanıcıları bile Razer kulaklık alınmaz diyor, ben açıkçası G733'ü Barracuda X'ten çok daha beğendim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.