Razer Barracuda X 7.1 nasıl aktif edilir?

Pyeongher

Femtopat
Daha fazla  
Bugün elime geldi ama bir türlü 7.1 aktif edemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu uygulamauı indirip Razer'a da üye olup ürününü kaydettirince sanırım bedavaya faydalanabiliyorsun bu yazılımdan. Belli başlı oyunlarda arka planda bu program çalıştığı sürece 7.1 aktif oluyor. En iyisi Valorant gibi bir oyunla test etmen.

Bir türlü açamadım buradan sonra ne yapmam gerekiyor.

Enable dedikten sonra cihaz seçtirecektir zaten sana. Bu arada usb veya 3.5mm jack ile bağlayıp bağlamaman önemli değil. Sadece doğru modeli seçip programı da aktif ettiğine emin ol. Gerçi 15 gün trial var. Sonra sen cs vs. 7.1 destekleyen bir oyun açtığında Razer uygulaması otomatik olarak o oyunu tanıyacak ve kulaklığına gereken 7.1 sesi aktaracak.

Bu uygulamauı indirip Razer'a da üye olup ürününü kaydettirince sanırım bedavaya faydalanabiliyorsun bu yazılımdan. Belli başlı oyunlarda arka planda bu program çalıştığı sürece 7.1 aktif oluyor. En iyisi Valorant gibi bir oyunla test etmen.
[/QUOTE]
Acaba ürünün nasıl kaydediriyoruz biliyomusunuz ben nasıl yapıcamı anlamadım çünkü

ses ayarı falan yapmak lazımmı barracuda kullanırken

7.1 dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…