Razer Barracuda X alınır mı?

Hocam selamlar hortlatiyorum kusura bakmayin bende bunu almayi dusunuyorum mikrofon kalitesi falan iyi gibi geldi kac yildir kullaniyorsunuz ve suana kadar bir problem cikti mi?
Hocam 2 aydır kullanıyorum, esnettiğimde gıcırdıyor sadece. Tek sorunum bu, harici çok memnunum.

Hocam 2 aydır kullanıyorum, esnettiğimde gıcırdıyor sadece. Tek sorunum bu, harici çok memnunum.
Peki hocam ses kalitesi bakimindan nasi bir performans sergiliyor? Cok rekabetci oyun oynamıyorum sadece sesi temiz olsun ve mikrofon kalitesi iyi olsun tarafindayim.

Peki hocam ses kalitesi bakimindan nasi bir performans sergiliyor? Cok rekabetci oyun oynamıyorum sadece sesi temiz olsun ve mikrofon kalitesi iyi olsun tarafindayim.
Ses kalitesi muazzam ötesi. Rekabetçi oyun oynamıyorum, müzik dinliyorum ve hikayeli oyun oynuyorum. 10/10

Bende de var 2 aydır. Bir soeun yaşamadım. En beğenilen özelliği zaten ses kalitesi. Mikrofonu da iyi. Önceki mesajım silinmiş niyeyse. Tekrar yazdım.
Dostum sende de sol tarafta esnetirken hafif bir gıcırtı oluyor mu?

Ses kalitesi muazzam ötesi. Rekabetçi oyun oynamıyorum, müzik dinliyorum ve hikayeli oyun oynuyorum. 10/10

Dostum sende de sol tarafta esnetirken hafif bir gıcırtı oluyor mu?
Kontrol ettim, olmuyor benimkinde.

Thx i de ücretsiz deneyin mutlaka. Film, oyun ve müzik için de farklı bir deneyim yaşatıyor. Bölgeyi usa seçince 10 dolara satın alabiliyorsunuz.

Hocam selamlar az önce aldım kulaklığı sesi falan çok güzel ama bunun uygulamasını bulamadım nerededir o uygulama?
Kontrol ettim, olmuyor benimkinde.

Thx i de ücretsiz deneyin mutlaka. Film, oyun ve müzik için de farklı bir deneyim yaşatıyor. Bölgeyi usa seçince 10 dolara satın alabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı