Razer Barracuda X Bluetooth ile bağlanınca boğuk ses veriyor

Merhaba, Razer Barracuda X oyuncu kulaklığı aldım kablolu kullanırken hiçbir problem yok hatta Bluetooth'tan daha iyi zaten öyle olmalı ama Bluetooth'a geçince müzik dinlerken ses boğuk geliyor, hiç temiz değil. Bunun çözümü nedir?

Hocam bende de Bluetooth kulaklık var. Aynı sorunu ben de yaşadım.
Denetim Masası'na gir, ses kısmına gir. Oradan kayıttan yürüt ve kayıt kısımlarındaki hands-Free moduna dair ne varsa devre dışı bırak. Ben bu şekilde yaptım hem kulaklığı hem de mikrofonunu kaliteli ve düzgün bir şekilde kullanabiliyorum.

Son düzenleme:
Bende de Geforce video kaydı açınca ses bir anda boğuklaşıyordu, sebebini bilmiyorum. Sadece belirli senaryolarda olabilir.

Yalnız zaten THX etiketli bir uygulama sağlıyor Razer. Yani o kulaklığı aldığında ürünün kodunu Razer'a mail atıyorsun ve sana programı kullanman için ücretsiz key yolluyor. Bunu yapmadın mı?
Yapmadım bana adımları söyleyebilir misin?
Verilen key 14 Gün'lük deneme keyi.

Eğer politika değişmediyse uğraşmaya değmez. Eğer değişmişse valla söyleyin de bende gömeyim :D

Verilen key 14 Gün'lük deneme keyi.

Eğer politika değişmediyse uğraşmaya değmez. Eğer değişmişse valla söyleyin de bende gömeyim :D
Deneme keyi veriyorlar.
Bana verdikleri deneme sürümü değil arkadaşlar. Kanıt olarak SS bırakıyorum, yanlış anlaşılmasın sadece gelecekte konuya bakacak arkadaşlar görsün diye. Belki sonradan değiştirdiler key olayını. İyi akşamlar. Desktop Screenshot 2023.12.05 - 21.30.02.17.png
Ve fena değil bu arada. Atmosfere etki ediyor fakat çok övülen Dolby ile karşılaştıracak deneyime sahip değilim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı