Razer Barracuda X Chroma alınır mı?

Ben Razer'ı aldım pazartesi elime ulaşır muhtemelen. Eğer bekleyebilirsen yardımcı olabilirim. Fakat hakkında pek kötü yorum okumadım. Hem müzik hem de oyun için yeterli bir kulaklık olduğunu söylüyorlar. 2022 versiyon Barracuda X ile karıştırmamak lazım.

Ben Razer'ı aldım pazartesi elime ulaşır muhtemelen. Eğer bekleyebilirsen yardımcı olabilirim. Fakat hakkında pek kötü yorum okumadım. Hem müzik hem de oyun için yeterli bir kulaklık olduğunu söylüyorlar. 2022 versiyon Barracuda X ile karıştırmamak lazım.
tabiki yorumlarını bekliyorum

Tabii ki yorumlarını bekliyorum.

Hocam MediaMarkt'ta HyperX Cloud 3S indirime girmiş ben kuponumu da kullanıp aldım. Razer'ı iade ettim. Umarım İtopya hızlıca para iadesi yapar gerçi daha kargoya verilmeden iade ettiğim için sorun olmaz diye düşünüyorum. Birkaç yorum okudum kırıldığına dair ve ses kasmada iyi olsa da mesafe tahmininde pek de iyi olmadığına dair. O yüzden bu kulaklığın üstüne 700TL koyup HyperX almak daha mantıklı oldu. Razer farem da bağlantıyla ilgili sıkıntılar olmuştu ve yeni mouse almak zorunda kalmıştım. Bu kulaklığın Dongle'ı ile ilgili şeyleri görünce de midem bulandı açıkçası ve güvenli sorun çıkarmayacağına emin olduğum bir seçim yapmak istedim. Tabii ki karar senin. Eğer RGB takıntın varsa hala çok iyi bir kulaklık ama şöyle bir satış hilesi var RGB'li 30 saate düşüyor pil ve RGB'siz 70 saat. Kendinin göremeyeceği bir ışık için 40 saat pilden yemek mantıklı gelmedi bana. Bu işten anlayan arkadaşlar ekstra yorum yaparlarsa sevinirim. Şu an halihazırda güzel indirimler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı