Razer Barracuda X Chroma vs SteelSeries Arctis Nova 5

Bütçe
7700

kqzey

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: RYZEN 5 3400G , EKRAN KARTI: RTX 2060 SUPER , ANAKART: B450M , RAM: 16GB (8X2) , HARDİSK: M2 SDD (476GB) , SSD (222GB) , HDD (931GB) 180 HZ MONİTOR.
Başlığı okuyup hemen cevap vermeyin dinlemenizi istiyorum. Bluetooth çok ihtiyacıma yarayacak. PC ve telefon için kullanacağım. Ses kalitesini önemsiyorum ve konforu. Mikrofon ihtiyacımda var sanki Razer'i bir tık daha beğendim gibi. Hem Razer'in Amazon'da 2 stok kalmıştı sipariş ettim. O yüzden normalde 8000-9000 fiyatı buluyor ama 3400 yorum alan siteden 7700 TL'ye aldım, Nova 5 ise 6000 civarındaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu konu benim için de önemliydi ve uzun araştırma sonucu arctis nova 7p almaya karar verdim. Bluetooth özelliği de var. Tuşa basıp modunu değiştirebiliyorsunuz.

Hocam bu konu benim için de önemliydi ve uzun araştırma sonucu arctis nova 7p almaya karar verdim. Bluetooth özelliği de var. Tuşa basıp modunu değiştirebiliyorsunuz.
Razer'da da bluetooth var zaten. Bence Chroma modeli çok ama çok pahalı ve o paraya değmez. Düz Barracuda X modeli 2900 TL civarında bulunabiliyordu Amazon'da geçen.

Razer'da da Bluetooth var zaten. Bence Chroma modeli çok ama çok pahalı ve o paraya değmez. Düz Barracuda X modeli 2900 TL civarında bulunabiliyordu Amazon'da geçen.

Chroma'nın özellikleri daha fazla diye seçtim hocam.

Hocam bu konu benim için de önemliydi ve uzun araştırma sonucu Arctis Nova 7P almaya karar verdim. Bluetooth özelliği de var. Tuşa basıp modunu değiştirebiliyorsunuz.

Nova 7 bütçemi aşıyor hocam maalesef.

Bir de Nova 5 dandik geldi biraz daha görünüşü ucuz JBL gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı