Razer Barracuda X kendi kendine kapanıyor

Foooj

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 13700KF Asus TUF RTX 4070Tİ gskill 32gb(16x2) 5600mhz ddr5 ram.
Meslek
Öğrenci
Razer Barracuda X kullanıyorum. Aldığım günden beridir sorun çıkartmaya devam ediyor. Mikrofonu takıyorum mikrofondan ses gelmiyor(PC yeniden başlatınca ve sok çıkart yapınca düzeliyor ama 15 dk ugrastırıyor.) Videoyu kapatıyorum 3 saniye geçmeden kapanıyor diğer videoya geçmeden kendi kendine kapanıyor. Durduk yere kapanıyor. Uzaklaşınca zaten kapanıyor. Ayrıca bazen sesler garipleşiyor sesi kısılıyor Full sesi açsamda o kadar az sesi olmadıgını biliyorum ama tekrardan sok çıkart yaparak düzeliyor. Sürekli sorun çıkartıyor ürünü alalı 1 ay olmamıştır sizce sorun ne?

2022 Bluetooth versiyonu var bende. Dongle ile PC kullanımında bahsettiğin sıkıntılar ile ben de karşılaşıyorum. Tak çıkar problemi var fakat BT ile spor için aldığım için PC'de kullanımı çok nadir gerçekleştiriyorum ve evet var. Tak çıkar sıkıntısı olmasın diye On/Off switchli bi uzatma aldım. Kapat aç yapıyorum düzeliyor.

Bahsettiğin oto kapanma bazen oluyor. Nadiren. Diğer problemler bende yok.

Ben de 2022 modelini kullanıyorum. Sistemdeki diğer tüm ses sürücülerini kaldırın, telefondaki Razer Audio uygulamasından da "Auto Standby" ayarını keyfinize göre ayarlayın. Sorun devam ederse başka bir cihaz ile deneyin, bütün bunlara rağmen çözüme ulaşamazsanız ürünü servise gönderin.

bende aynı ürüne sahibim yeni aldım aldığım günden beri cıt seslerinden dolayı birşey yapamaz hale geldim ne yaparsam düzelebilir ?

win 11 ve monste markalı pc kunlaıyorum acaba kunlandığımız ses kartlarından dolayımı oluyor ileride sürücü getirirlermi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı