Razer Barracuda X vs ikinci el Nova 5

furkan KOCA

Kilopat
Daha fazla  
3000-4500 TL arası kablosuz kulaklık bakıyorum ve bu iki kulaklık arasında kaldım. Fakat Barracuda X sıfır Nova 5 ise ikinci el ikisi arasından hangisi alınır veya başka öneriniz var mı?

Razer'in BlackShark v2X harici kulaklıklarını önermiyorlar. Plastikleri muadillerinden daha kötü(ayar kademesindeki plastik çatlıyor kırılıyor) ve üründen ürüne değişen sorunlar var(bağlantı sorunu, dip ses sorunu).

Barracuda X'in PC'de yazılımı yok 7.1 için kod alıyorsun onun da pek bir avantajı yok. Mobil uygulamasında kablosuz kapanma süresi ve pil seviyesi harici basit ekolayzır ayarı var kulaklığa ayarı kaydetmek için kullanılıyor. Mikrofondaki sesler net değil. Windows üzerinden equalizer apo ile ayar çekilebilir en mantıklısı o gözüküyor. Pil performansının ve konforunun iyi olduğunu söylüyorlar. PC'den çok genel amaçlı kullanıma uygun bir model.

Sürekli indirime giriyor ve fiyatı yurt dışına göre uygun ancak belli ve belirsiz sorunlar yüzünden açıkçası ben almaktan vazgeçtim.

Nova 4 üretimden kalkmış nette pahalıya satılıyor o yüzden ama Nova 5'ten tek farkı Bluetooth olmaması sadece kablosuz adaptörle çalışıyor. Ses sürücüleri aynı belki uyguna bulunabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı