Elektronik Razer Barracuda X Wireless 2.969 TL

Kronos51

Decapat
Daha fazla  
Piyasa fiyatı 4000 civarı ama beyaz rengi Amazon'da uygun fiyatlı. Neden böyle ucuz anlamadım ama değerlendirilebilir. Pembe rengi de aynı fiyattaydı tükendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@boifromasgard @Shinsoo @Culoksi

Mediamarkt’mış, affola

Yurtdışı fiyatları da bu civarda ayrıca. İndirim yok.
İndirimde 1400'düşen bir ürünün piyasası 1400 olmuyor. Piyasa fiyatından düşüyor zaten. Bu ürünün piyasası 3300-4000 bandında.

Satıcısı Amazon du stoğu tükenmiş hocam o yüzden fiyatı artmış diğer satıcılardan satışa devam ediliyor

@boifromasgard @Shinsoo @Culoksi

Mediamarkt’mış, affola

Yurtdışı fiyatları da bu civarda ayrıca. İndirim yok.
Valla hocam piyasa fiyatının altında bir ürün yine de, değerlendirmek isteyen olursa diye açtık konuyu. İndirime girdiği zamanlardaki fiyatı piyasa fiyatı olarak dahil edilemez zaten, dediğiniz gibi sık sık indirime giriyor olabilir. Razer ürünleri genel olarak indirime giriyor şu aralar

Şu sıralar haftada 1 1500-2000’e düşüyor zaten. Forumlarda aratınca bu ürünün indirimleri çıkıyor. 3000 lira indirim değil.
Hocam piyasa fiyatının altına düştüğü sürece indirim sayılır zaten, indirimle 2000 e de düşer 2500 e de her iki fiyatta indirimli fiyat sayılır örnek verecek olursak

2 defa düştü. Ama bu urunun piyasasi zaten 3000-3200 TL idi. 2900 fırsat degil.
Ama yavaş yavaş yükselmeye başlamış muhtemelen çünkü Vatan da 4200, D&R da 3900 civarı yeni yılda zam gelecektir muhtemelen öncesinde son indirimler olabilir

Son düzenleme:
Piyasa fiyatı 4000 civarı ama beyaz rengi Amazon'da uygun fiyatlı. Neden böyle ucuz anlamadım ama değerlendirilebilir. Pembe rengi de aynı fiyattaydı tükendi.

Vatan da 1900 TL almıştım 2 hafta olmadı kulaklık rahat ve kullanışlı Bluetooth ve dongle olması ayrıca çıkarılabilir Mic olayı kulaklıkğı güzel kılan detaylar onun yanı sıra pedleri deri değil bu da bence bir artı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı