İnceleme Razer Barracuda X Wireless 7.1 kulaklık

Bana XBOX ile uyumlu olduğunu söylediler bir geldi öyle bir şey yok. Dedim uyumlu değil, verdikleri cevap ise USB ile bağlarsanız çalışır oldu
Kulaklığın en iyi yanlarından birisi o zaten, çok fazla platform ile uyumlu. Valla üzülmüyor değilim güzel kulaklıktı.

En son ürünüm otomatik iade olunca bahsi geçen firma, ''iadeniz otomatik olmuş, size verdiğimiz IBAN'a para gönderin ve size ürün çıkışı sağlayalım'' dedi.

Ama HS80'e geçtikten sonra farkı çok büyük anladım. İyi ki dediklerini yapmamışım, beklemişim ve almışım. Hayırlı olsun bu arada.

Çok teşekkür ederim hocam sizlere de Ama o farklı ödeyince keşke ifade etmeseydim dedirtti

Ben de kullanıyorum gayet memnunum kulaklıktan. Şarj süresi, rahatlığı, Ses yüksekliği çok iyi. Daha %100 ses ile kullanamadım ben. Bluetooth özelliği de olsun isterdim. Yeni versiyununda var sanırım. Ben Razer ile görüştüğümde kulaklığın THX Spatial desteği olmadığını söyledi ancak kulaklık modeli ile girince satın alma seçeneği çıkıyordu. Ben de satın aldım ses bayağı bir farklılaşsa da Sanal 7.1i bozuyor gibi hissettim.

Hocam ben de bu kulaklığı satın aldım ama içinden garanti belgesi çıkmadı. Siz içinde çıktığını söylüyorsunuz ama benimkinin içinde garanti belgesi falan yok, iade etmeli miyim yoksa elektronik bir belge falan mı var artık? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam idsini razer sitesine kaydetmeyi dener misiniz?

Ses kalitesini karşılaştırdınız mı? 3200 baracuda mı 2600 logi mi?

Mic önemli değil. Müzik ve film daha önemli.

Ben kullanıyorum hala 10 yıllık PCX450 acayip bir ses var. Pedleri eskidi 3 yılda 1 yırtılıyor. Ama çok pahalı.
Zaten içinde 2 ayrı hoparlör var mid tiz çok temiz. İşin garibi her ses çok net ayak sesi olsun hatta üzerinde aktif gürültü engelleme vardı. Mic dışardaki fısıltıyı bile çok net alıyor. Başka bir boyut. Sağlamda kablosu var parmak gibi kalın. Bozmak imkansız ama kulaklık süngeri Çin'den pahalıya geliyor. Vergi, vs 1000TL.

Baracuda X 3200 barakuda pembe 3000 logi mavi 2500TL Steel 7 var 4500TL ama BT yok. BT önemli benim için. Müzik ve film odaklı istiyorum. Çok kararsızım.
Barakuda pembe alsam sadece evde kullansam onda 50mm sürücü varmış. Daha çok hoşuma gitti. Dışarısı için 3 adet kulak içi kulaklığım var zaten.

Son düzenleme:
Bende bunun Roblox olanını yeni versiyonu 3400'e aldım yaptığım en iyi şey oldu.

Ses kalitesi iyi mikrofon iyi şarj süresi çok iyi gecikme neredeyse yok gibi 100 M.2 evde her yerden çekiyor müthiş bir çekim alanı var. Bağlantı çok hızlı net. Açıyorsun çat bağlanıyor. Bluetooth ile telefona bağlayıp Razer Audio ile ekolayzer ve şarj durumu görülebiliyor. Kablolu bağlantı seçeneği var. Hafif ve çok rahat. Ses şiddeti de çok iyi. Harika bir ürün almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Ayrıca indirimle 10 dolara THX satın aldım kendi 7.1'inden çok daha iyi ekolayzer ve uzaklık yakınlık gibi ayarları da var. Ses kasma çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…