İnceleme Razer Barracuda X Wireless 7.1 kulaklık

Yurtdışından HS80 Wireless aldım. Haberiniz olsun Wireless kulaklılardan %30 ÖTV alınıyormuş. Yani ürün AB ülkesinden gelmiyorsa %20 vergi + %30 ÖTV. Eğer ürün bir AB ülkesinden gelirse; %18 vergi ve %30 ÖTV olur. Vergi için DHL'i aradığım zaman kadının sorduğu soru biraz ürküttü beni.

Sorduğu soru ise: "-Efendim kulaklığınız kablolu mu kablosuz mu?" .

Bataryalı ürünlerde sanırım gümrük sıkıntısı oluyor kablolun deseydin keşke

Çevremde HS80 almak isteyen bir arkadaşım var pili 8-10 saat diyorlar yine bu tarz bir inceleme yazarsan çok seviniriz. Ayrıca alırken yaşadığın deneyimleri vs.

Çevremde HS80 almak isteyen bir arkadaşım var pili 8-10 saat diyorlar yine bu tarz bir inceleme yazarsan çok seviniriz. Ayrıca alırken yaşadığın deneyimleri vs.
Deneyimlerimi vs. her şeyi aktaracağım. 2-3 hafta kullandıktan sonra ürünü anlatırım. Kargo vs. ise yarın anlatacağım herhalde.

Bataryalı ürünlerde sanırım gümrük sıkıntısı oluyor kablolun deseydin keşke
Batarya kargoda sıkıntı oluyormuş hocam 2 dolar fazladan kargo aldılar.

(Fotoğraf kalitesi için kusura bakmayın). 1-2 hafta kullandıktan sonra anlatacağım.

Son düzenleme:
Dostum bir gelişme var mı ?
En yakın sürede inceleme atacağım. Beklettiğim için üzgünüm.

Ben ve arkadaşım beklemedeyiz dostum.
Uzun sürdü, farkındayım ama kulaklık ile vakit geçirmek istedim. Yayında!

Son düzenleme:

Hocam şu anda memnun musunuz 2022 versiyonu almayı düşünüyorum bugün denediğimde çok rahat geldi müzik olsun çok iyiydi uygulama ayarları da denedim sizce alınır mı? 40 mm biraz düşündürüyor da beni BlackShark V2 düşünüyorum bir yandan çok kaba gibi geldi bana. @AllyFeedon @NameDeli

Vallaha ben çok memnunum özellikle 50 saat pil süresinden. 40mm derken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…