Elektronik Razer Basilisk V2 Hypershift 369TL

3 aydır bu fiyattan satıyorlardı hatta bende oradan almıştım, bilinen sitelerde en ucuzu 550-600 TL'den başlıyor artık zam yapmalarının zamanı gelmişti.
Bu fiyata hatta biraz daha fazlasına bile razıyım ancak sitede sepete eklenmiyor ürün. Deneyen biri var mı sepete ekleniyor mu sizde?

Hocam aldığım gün indirime girerse pişman olurum. Bu durumu yaşamayı istemiyorum.

Sorunumu burada paylaşmıştım.

Şarjı nasıl gidiyor, nasıl doluyor? Yedek bataryası falan var mı?
Hocam 1 buçuk ay önce almıştım ve içinden çıkan dandik pil olmasına rağmen hala bitmedi. Günde 4-5 saat civarı kullanıyorum bu dandik pil bile bu kadar dayandıysa şarj edilebilir Duracell pillerim ile 3 4 ayı çıkarır diye düşünüyorum.

Hocam aldığım gün indirime girerse pişman olurum. Bu durumu yaşamayı istemiyorum.
Hocam ben 1 buçuk ay önce aldım kablosuz olanını ve 400 TL'ye aldım. İndirime gireceğini hiç sanmıyorum aksine artacaktır.

Normal mouse modellerine göre daha mı gecikmeli? Yoksa hızını koruyabiliyor mu?

Normal mouse modellerine göre daha mı gecikmeli? Yoksa hızını koruyabiliyor mu?
Hiç bir farkı yok. Kablosuz farelerde gözle görülebilir bir gecikme hiç bir zaman olamaz zaten. Bunları kim uyduruyor bilemem ancak 10 yıldır kablosuz fare kullanıyorum.

w10'dan düşük bir işletim sistemi kullanıyorsanız razer uygulamasını kullanamama durumunuz yüksek bunun bilincinde olarak satın alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…