3 aydır bu fiyattan satıyorlardı hatta bende oradan almıştım, bilinen sitelerde en ucuzu 550-600 TL'den başlıyor artık zam yapmalarının zamanı gelmişti.
Hocam ne var ise hepsinin fiyatı artıyor, bu saatten sonra hiçbir şeyin fiyatının düşeceğini sanmıyorum. 2 hafta önce 500 TL'ye aldığım kulaklık şu an 700 TL geçen hafta 350 TL'ye almadığım ayakkabı şu an 500 TL. Yani ne alsanız kâr artık.
Pckolik'te uzun zamandır Basilisk v2'yi takip ediyorum. Sanırım stoklara geldi fiyatı da artmış ancak ürün sepete eklenmiyor. Aynı zamanda Basilisk V3 ve HyperSpeed'in de fiyatı artmış ancak onlar da sepete eklenmiyor.
Hocam 1 buçuk ay önce almıştım ve içinden çıkan dandik pil olmasına rağmen hala bitmedi. Günde 4-5 saat civarı kullanıyorum bu dandik pil bile bu kadar dayandıysa şarj edilebilir Duracell pillerim ile 3 4 ayı çıkarır diye düşünüyorum.
Hocam 1 buçuk ay önce almıştım ve içinden çıkan dandik pil olmasına rağmen hala bitmedi. Günde 4-5 saat civarı kullanıyorum bu dandik pil bile bu kadar dayandıysa şarj edilebilir Duracell pillerim ile 3 4 ayı çıkarır diye düşünüyorum.
Hiç bir farkı yok. Kablosuz farelerde gözle görülebilir bir gecikme hiç bir zaman olamaz zaten. Bunları kim uyduruyor bilemem ancak 10 yıldır kablosuz fare kullanıyorum.