Elektronik Razer Basilisk V2 Hypershift 369TL

Hocam ne var ise hepsinin fiyatı artıyor, bu saatten sonra hiçbir şeyin fiyatının düşeceğini sanmıyorum. 2 hafta önce 500 TL'ye aldığım kulaklık şu an 700 TL geçen hafta 350 TL'ye almadığım ayakkabı şu an 500 TL. Yani ne alsanız kâr artık.

Hocam aldığım gün indirime girerse pişman olurum. Bu durumu yaşamayı istemiyorum.

Şarjı nasıl gidiyor, nasıl doluyor? Yedek bataryası falan var mı?
Hocam 1 buçuk ay önce almıştım ve içinden çıkan dandik pil olmasına rağmen hala bitmedi. Günde 4-5 saat civarı kullanıyorum bu dandik pil bile bu kadar dayandıysa şarj edilebilir Duracell pillerim ile 3 4 ayı çıkarır diye düşünüyorum.

Hocam aldığım gün indirime girerse pişman olurum. Bu durumu yaşamayı istemiyorum.
Hocam ben 1 buçuk ay önce aldım kablosuz olanını ve 400 TL'ye aldım. İndirime gireceğini hiç sanmıyorum aksine artacaktır.

Hocam 1 buçuk ay önce almıştım ve içinden çıkan dandik pil olmasına rağmen hala bitmedi. Günde 4-5 saat civarı kullanıyorum bu dandik pil bile bu kadar dayandıysa şarj edilebilir Duracell pillerim ile 3 4 ayı çıkarır diye düşünüyorum.
Normal mouse modellerine göre daha mı gecikmeli? Yoksa hızını koruyabiliyor mu?

w10'dan düşük bir işletim sistemi kullanıyorsanız razer uygulamasını kullanamama durumunuz yüksek bunun bilincinde olarak satın alın.

Yapabilen var mı? Gerçekten olmuyor. Almayı çok istiyorum fakat olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Screenshot_20220722-181715_Chrome.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı