Razer Basilisk V3 Pro alınır mı?

Kendi sitesinde pek bir şey bulamadım, nerde gördün farkı?
En altta ufak bir tablo var. Kullanım saati batarya vs gibi farkları sıralamışlar. 35K sensörün bir farkını belirtmemişler aynen. Videolarda sensörün geliştirildiğini anlatmışlar o kadar.

Herkese merhaba,

Razer’ın Basilisk V3 Pro model faresini almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Genel oyuncu seviyesinde oynuyorum öyle e-sporcu falan değilim. Ağırlığından bahsetmişler ama sanmıyorum ki masada tuğla sürükler gibi de değildir:)

Bir de bu modelin 35K olan versiyonu var. Ne fark var aralarında? Değer mi almaya ya da benim bir işime yarar mı? Aralarında 2000₺ gibi bir fark var sanırım.

Kullanan ve bilgi sahibi arkadaşlardan yardımlarını beklerim:)
G502X daha iyi ikisinide test etme imkanım oldu. Basiliskin tek iyi olduğu şey sensoru fakat HERO 25K ile FOCUS PRO 30k arasındaki fark hissedilmiyor ikiside 10/10 sensör.

V3 PRO 35K ile V3 pro'nun arasındakı farklar sensor ve batarya süresi yani gereksiz.

@painkiller aradaki farkı bilmiyorsak fiyat farkına değmez, bence 🤣 Değecek bir şey olsa bangır bangır her yerde bağırırlardı diye düşünüyorum. Daha iyi bilenler yardımcı olabilirler.
Aynı mantıktayım:) Devasa fark olsa DJ party gibi bangır bangır yayınlarlardı🤣
G502X daha iyi ikisinide test etme imkanım oldu. Basiliskin tek iyi olduğu şey sensoru fakat HERO 25K ile FOCUS PRO 30k arasındaki fark hissedilmiyor ikiside 10/10 sensör.

V3 PRO 35K ile V3 pro'nun arasındakı farklar sensor ve batarya süresi yani gereksiz.
G502X’i gördüm baktım hoşuma gitti açıkçası. Ama click sesi çok ucuz geldi yalan yok. Ama sensör olayı vs. benim seviyemdeki bir oyuncu için hissedilmez eminim. Görsel tasarımda da ikisi de hoş duruyor bence. Zaten beyaz alıcam alırsam ikisinde de. Setup’ıma daha uygun olacaktır.

Aynı mantıktayım:) Devasa fark olsa DJ party gibi bangır bangır yayınlarlardı🤣

G502X’i gördüm baktım hoşuma gitti açıkçası. Ama click sesi çok ucuz geldi yalan yok. Ama sensör olayı vs. benim seviyemdeki bir oyuncu için hissedilmez eminim. Görsel tasarımda da ikisi de hoş duruyor bence. Zaten beyaz alıcam alırsam ikisinde de. Setup’ıma daha uygun olacaktır.
Bilmiyorum switchleri omronun ürettiği Ligthforce hybrid/optical diye birşey, ben ucuz hissayati falan vermedi sadece optik switche göre sert ve sesli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı