Razer Basilisk V3 Pro Polling Rate'i kaçtır?

Bütçe
6000₺

XENOARES

Decapat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MB: MSI MPG B550 Gaming Plus, CPU: AMD Ryzen 7 5700X 3.4 GHz, GPU: Asus Rog Strix RTX 3060 OC 12GB, RAM: G.SKILL Trident Z NEO 2x16=32 GB 3600MHz, DISK: Crucial P3 Plus NVMe M.2 SSD, PSU: RAMPAGE 750W BRONZE 80+, CASE: MSI MAG PANO 100R PZ WHITE RGB TEMPERED GLASS USB 3.2 ATX MID TOWER, [ALIENWARE 360 Hz 0.5 ms MONITOR]
Meslek
Öğrenci
Herkese selam. Yeni bir mouse alacağım ve Razer Basilisk V3 Pro bayağı ilgimi çekti. Mouse'ta her şey tam istediğim gibi fakat kaç Hz'de polling rate yani raporlama hızı yaptığı konusunda kesin bir bilgiye varamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

1000KHz destekliyor ama dongle ile 8000Hz'e kadar kullanabilirsiniz. Ama bence gereksiz dongle almak. Çünkü 8KHz daha düzgün optimize olmuş değil ve stabilite sorunları var.
extra mı satılıyor yoksa kutuda mı geliyor hocam? stabilite önemli değil koleksiyonerim zaten 😃

Hocam bunlar klasik 2.4 GHz alıcılardan değil mi? Benim kullandığım mouse un kutusundan hem bunun gibi 2.4 alıcısı çıkmıştı ama ben yanında ekstra 4000 Hz üçgen şekline yaklaşık bir şekli olan dongle satın almıştım. Bu gönderdiğiniz 8000 Hz destekleyen dongle mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı