Razer Basilisk V3 Pro ve Mouse Dock Pro alınır mı?

Hocam sensör olarak insan algısıyla algılanabilecek bir fark yok. Fakat kağıt üstünde bakıldığında sizin bahsettiğiniz Basilisk V3 Pro 35k sensöre sahip olan fakat Türkiye'de daha satışa çıkmadı şu an satışta olan 26k sensörlü olan.

Basilisk V3 Pro uzun süredir satışta hocam Amazon.com.tr

Bendekı V3 pro olanı 30k sensorlu de benım 16k ve 25k sensorlu mouse larım da var aradakı fark anlasılmıyor ona takılmayın derım. Onemlı olan ele oturması ve malzeme kalıtesı. Kronık arıza sorunlarının olmaması. Basılısk v3 pro da bu yonlerden cok ıyı bır mouse.

@MansaKura hocam tam benim aradığım cevaplar sizde olabilir. Yorumlarınız değerli benim için bakabilir misiniz?

Bendekı V3 Pro olanı 30k sensorlu de benım 16k ve 25k sensorlu mouselarım da var aradakı fark anlasılmıyor ona takılmayın derım. Onemlı olan ele oturması ve malzeme kalıtesı. Kronık arıza sorunlarının olmaması. Basilisk V3 Pro da bu yonlerden cok ıyı bır mouse.

Hocam merhaba tekrardan, şimdi araştırdım TR de çok bulamasamda konusunu Reddit'te fazlaca var. Yandaki kauçuk yerleri beyaz modelde 2-3 ay sonra sararmaya başlamış bir sürü fotoğraf var. Sizdeki durum nedir?

Son düzenleme:
@MansaKura hocam tam benim aradığım cevaplar sizde olabilir. Yorumlarınız değerli benim için bakabilir misiniz?

Hocam merhaba tekrardan, şimdi araştırdım TR de çok bulamasamda konusunu Reddit'te fazlaca var. Yandaki kauçuk yerleri beyaz modelde 2-3 ay sonra sararmaya başlamış bir sürü fotoğraf var. Sizdeki durum nedir?
Merhaba hocam bende oyle bır sorun olmadı bılmıyorum

Merhaba hocam bende oyle bır sorun olmadı bılmıyorum.

Hocam sizinle daha ayrıntılı mesajlaşabileceğimiz bir kanal var mı?

Merhaba hocam bende oyle bır sorun olmadı bılmıyorum.

Bu arada sizdeki de beyaz modeldi değil mi hocam? Belli bir sıklıkla temizliyor musunuz? Bir kaç Türk arkadaş buldum aynı mouseyi kullanan beyaz için yanlarının sararması kaçınılmaz diyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı