Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Bilmiyorum biliyor musun ancak internet sitesinde dünyanın en gelişmiş FPS mousesi diye geçiyor ve yazılım üzerinden istediğin DPI'ı ayarlayabilirsin. Ağırlık konusu ise kişiden kişiye değişir. Bence ağırlığı ideal ayrıca dediğiniz örgü kablo olması bir avantaj.
Profesyonel CS go oyuncularına bakın kaçı örgülü kablo ile oyun oynuyor veya kaçında Basilisk var?
Profesyonel oyuncuların %7'i Razer kullanır ve bunlarında tümü Basilisk değildir.
Hiç 45 cm uzunluğunda 40 cm yüksekliğinde 400 dpi ve 1.5-2 sens ile Cs go oynamadığın belli.
7 sene Razer ürünleri kullandım. Ben Razer'i kötülemedim. Sağlam mı sağlam. Büyük elliler için alternatifi yok ama eleştirdiğim noktalar ağırlık ve örgülü kablo!
Günümüzde birçok profesyonel FPS oyuncusu artık kablosuz farelere yöneldi. Kaliteli örgülü kablolar var aslında. Harici olarak satılıyor. 100 -150 tl bir maliyet ile kablo değişimi yapabilirsen güzel birşey gerçekten. Bunlara Parakord kablolar deniyor ve bildiğin dışı kumaş ip gibi. Onun dışında normal örgülü fareler gerçekten oldukça rahatsız edici. Birçok profesyonel oyuncuya bakın örgülü kabloları ilk gün örgüsünü keserler.
Ağırlığa gelince şu an 85-90 gram bir fare kullanıyorum ve ani reflekslerde inanılmaz başarılı. 4-5 sene örgülü kablolu fareler kullandım örgüsüz kablolar tartışması bile yapılmaz daha iyidir. Tek istisnası Paracod kablodur.
Ayrıca önemli bir nokta daha var. Basilisk Elite'den daha sonra çıktı ve ben fare araştırırken fiyatlara baktığımda Elite'ler 340-350 tl iken Basilisk'ler 400 tl üstündeydi. Şu anda Basilisk 270 tl'ye bile alınabiliyor ve Elite'nin fiyat olarak oldukça altında. Ben bu ürünün fazla tutmadığını düşünüyorum.
Bence eleştirilere açık olmalısınız. Herkes fikrini yazabilir.
Arkadaşımıza hayırlı olsun şimdiden.