Niizy Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 292 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #1 Sol tıkta ucundan da başından da tıklasam sıkıntı yok ama sağ tık ucundan basmıyor. Sizde de öyle mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2021
Sol tıkta ucundan da başından da tıklasam sıkıntı yok ama sağ tık ucundan basmıyor. Sizde de öyle mi?
C coolboy11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #2 Ucundan basmayın sorununuz çözülecektir. Artı -1 Eksi
KS KS Niizy Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 292 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #3 Elim oraya geliyorsa ne yapacaz ? Artı 0 Eksi
C coolboy11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #4 Niizy dedi: Elim oraya geliyorsa ne yapacaz ? Genişletmek için tıkla... Elinizi oraya getirmeyin o halde. Artı -1 Eksi
Niizy dedi: Elim oraya geliyorsa ne yapacaz ? Genişletmek için tıkla... Elinizi oraya getirmeyin o halde.
KS KS Niizy Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 292 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #5 coolboy11 dedi: Elinizi oraya getirmeyin o halde. Genişletmek için tıkla... Pençe tutmuyorum. Niizy dedi: Sol tıkta ucundan da başından da tıklasam sıkıntı yok ama sağ tık ucundan basmıyor. Sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Ya ben sizde de bu problem var mı diye soruyorum sen konuyu sapıttırıyosun. Artı 0 Eksi
coolboy11 dedi: Elinizi oraya getirmeyin o halde. Genişletmek için tıkla... Pençe tutmuyorum. Niizy dedi: Sol tıkta ucundan da başından da tıklasam sıkıntı yok ama sağ tık ucundan basmıyor. Sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Ya ben sizde de bu problem var mı diye soruyorum sen konuyu sapıttırıyosun.