Elektronik Razer Battle Bundle (Deathadder V2, Mousepad, BlackShark V2X) 1458 TL!

Ya yorumlarda VIP trend alan kişiler resimli bir şekilde paylaşmış hala güvenilirni diye soran tipler var yani yemin falan mi etmemiz lazım az bakın yorumlara.

Ben de ona anlam veremiyorum. Gider yorumsuz, daha önce duyulmamış duyulmamış bir platformdan indirim görünce satın alırlar. TR'nin en güvenilir platformlarından birinde, fotoğraflı yorum yapılmış, kötü yorum bulunmayan ürünü 2 sayfa sorgularlar. Vallahi çok garip milletiz.

Son düzenleme:

Bu tarz insanlara anlam veremiyorum geçen biri Amazon Almanya güvenilir mi yazmıştı yemin ediyorum bir şey dememek elde değil

1.si TR'nin en güvenilir platformu değil.
2.si bu kadar iyi bir satıcı sattığı ürün ile ilgili tam görsel neden bulamıyor? Millet klavye fare gelecek ümidiyle fotoğrafa bakıp sipariş geçsinler diye ürün koymuş satışa. Kaçırmaya değer bir fırsat...

Fiyat 1650 TL ye güncellenmiş?

Temsili koymuş galiba ama yorumlarda yakın tarihlerde satın alanlar görselli bir şekilde paylaşmış zaten çoğu insan mağaza puanı yüksek ise alıyor VIP trend 10/9 ve görsel değerlendirmeler mevcut almamak için bahane aramak saçma tabii sonuçta alıp almamak ihtiyacı olanlara kalmış.

Not: Ayrıca yorumlarda alan bir arkadaş kulaklığın 7.1 için bir satın almanız gerekli diyor bundle alınca 7.1 etkin gelmiyormuş bunu da değerlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…