Elektronik Razer Battle Bundle (Deathadder V2, Mousepad, BlackShark V2X) 1458 TL!

Satıcı hiç güven vermiyor açıkçası.

İhtiyacım olmamasına rağmen alasım geldi ne yalan söyleyeyim.

Satıcı hiç güven vermiyor açıkçası.
Satıcı puanı yüksek olabilir fakat sattığı ürün çok alakasız. Normalde mutfak ürünleri satan bir satıcının bunu satması bayağı şüpheli. :D
Evet bu yüzden gördüğüm şüpheli şeyleri konuya eklemeye çalışıyorum. İnsanların başı yanmasın diye.
Satıcın profine girin oraya "mouse" yazın orada mouselar çıkıyor. Birine girip Vip trenden mouse alan kişilerin yorumları var okuyun. Güvenilir midir bilmiyorum, ama şunu biliyorum Trendyol'un müsteri hizmetleri ve iade politikası re-za-let. Vip trenin başka yerde mağazası varsa oradan alın eğer başınıza bir iş gelirse Trendyol denen heriflerle uğraşmayın.

Hocam 1.5 ay önce 1600 e almıştım ürun orijinal resi siteye sn üzerinden kayıt yaptırıyorsunuz. Kulaklığın 7.1 yazılımını kullanmak için yine razerdan bir kod istemeniz gerekiyor. Mouse tek başına 1000 lira civarıydı ben alırken almak istediğim mause du almışken kulaklığı da yenilemiş oldum pad de gayet kullanışlı fiyat bedava kaçırmayın. Dezavantajı kulaklıtan mükemmel bir performans beklemeyin.

Hocam 1.5 ay önce 1600 e almıştım ürun orijinal resmi siteye sn üzerinden kayıt yaptırıyorsunuz. Kulaklığın 7.1 yazılımını kullanmak için yine razerdan bir kod istemeniz gerekiyor. Mouse tek başına 1000 lira civarıydı ben alırken almak istediğim mause du almışken kulaklığı da yenilemiş oldum pad de gayet kullanışlı fiyat bedava kaçırmayın. Dezavantajı kulaklıtan mükemmel bir performans beklemeyin.

Resmi site demek istemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı