Razer BlackShark V2 alınır mı?

Bende ses tekerleğinden sesi %100 yaptığımda dip ses oluyor. %50'de kullanıyorum duyulmuyor. Ha benim elektrik tesisatımda sıkıntı var. Kaynağı o da olabilir. Kulaklığa suç atmıyorum.

Kulaklık geldiği zaman cızırtı dip ses çıkarsa servise oradanda iademi alırım zaten haklarım belli bakalım ürün gelince gerekli testleri sağlayacağım eğer dip ses veyahut cızırtı olursa iade isterim fakat bu bütçede bu fiyata en kalitelisi olduğu için kabul edilebilir bir derecedeyse kullanırım fakat kabul edilemeyecek bir derecede ise o zaman gerekenleri sağlarım hijyen ürünü olabilir ama üründe ayıp olduğu zaman hijyenin önemi kalmıyor.

Bende ses tekerleğinden sesi %100 yaptığımda dip ses oluyor. %50'de kullanıyorum duyulmuyor. Ha benim elektrik tesisatımda sıkıntı var. Kaynağı o da olabilir. Kulaklığa suç atmıyorum.

%100 de ki dip seste çok odaklanmadığım sürece fark etmiyorum ben. Bende %50 de kullanıyorum kulaklığın sesi çok yüksek benim için.

Hocam ses fulde dip ses veya cızırtı var mı test edebilir misiniz odaklanırsanız rica ediyorum.

Hocam ses fulde dip ses veya cızırtı var mı test edebilir misiniz odaklanırsanız rica ediyorum.

Hocam ses Full Windows sesleri Full kullanırsanız kulak denen şey kalmaz. Ben hoparlör niyetine kullanırken her şeyi maksimum yapıyorum. Üründe bir sıkıntı çıkarsa da Razer TR garantisi iyi direk iade değişim kararı falan çıkartırlar.

Kulaklık elime geçti kulaklıkta dip ses ne de cızırtı yaşadım sadece sanki tek kulağından ses daha baskın bazen öbürüne göre daha baskın oluyor gibi tek sorunum bu diyebilirim.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Tek taraftan bazen baskın ses gelmesi galiba bende de var. Sorunun kulağımda olduğunu düşünmüştüm iyi ki değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…