Ben yaklaşık 4 aydır Razer BlackShark V2 kullanıyorum, vatandan almıştım. Kimseye tavsiye etmiyorum eski Razar Kulaklıklar hiç terletmiyorken bu model çok kötü terletiyor ona göre tercih edin.
Ben yaklaşık 4 aydır Razer BlackShark V2 kullanıyorum, vatandan almıştım. Kimseye tavsiye etmiyorum eski Razar Kulaklıklar hiç terletmiyorken bu model çok kötü terletiyor ona göre tercih edin.
Hocam ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bu kulaklıkla adamakıllı terlediğimi hatırlamıyorum. Çok rahat ve hafif olduğunu ekleyeyim alacak kişiler için.
Ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. Oldukça memnun olmakla birlikte bu seneki sıcaklarda bile kulaklığın hiç terlettiği olmadı. Siz pedleri kumaş olan versiyonu aldığınıza eminmisiniz? V2x olmasın sizin model. O model deri mi kumaş mı onu bilmiyorum ama.
oncelıkle meraba ... Dostum 2000 bın ve uzerı kulaklıklara para verılıyor ama 500 tl lık yada 1000 tl Ankartındakı on boardlık ses kartından yuksek performans beklenıyor.. Harıcı Bır ses kartı almassan kulaklıgın hıc bır zaman %100 unu kullanamassın bukadar basıt