Razer BlackShark V2 ile Kraken degisitilir mi?

mehmettasdemir

Zeptopat
Daha fazla  
Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklığa sahiptim. Garantiye gönderdim belli başlı sorunlardan dolayı. Ürün ellerinde olmadığı için değişim geldi ücretsiz bir şekilde.
Razer Kraken Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık. Bu kulaklığı alabileceğimi söylüyorlar. Değer mi sizce buna?

V2 daha iyi bir kulaklık diye biliyorum ve fiyat olarak Kraken'den daha yüksek. Zira kardeşim yaklaşık 1 yıldır V2 kullanıyor ve çok memnun. Ben olsam kabul etmezdim. Bence aynı kulaklık ile değişim talep edin veya iade edin.

V2 daha iyi bir kulaklık diye biliyorum ve fiyat olarak Kraken'den daha yüksek. Zira kardeşim yaklaşık 1 yıldır V2 kullanıyor ve çok memnun. Ben olsam kabul etmezdim. Bence aynı kulaklık ile değişim talep edin veya iade edin.
Yetkili servis tarafından değişim/iade kararı verilen ürününüz stoklarda bulunmadığından tarafınıza birebir değişim sağlanamamaktadır. Uygun görmeniz halinde aşağıda ki ürün ile değişim yapılacaktır. Bu teklif stoklar ile sınırlıdır. Talebinize istinaden işlem başlatılacaktır.
Bunu yazmışlar peki krakeni istemesem ne olucak?

Kraken düşük seviye kalıyor BlackShark V2'ye göre. Muadili veya daha üstünü istemelisin.
Muadili diye onlarda yazmış bende söyledim muadil demişsiniz neden o halde düşük model veriyorsunuz yüksek model talep edin şuan bekliyorum.

Benim cevabım: Göndermiş olduğunuz kulaklığı incelediğim de 79,99 $ değerinde fiyatı olduğu yazıyor. Benim sizden altığım kulaklığın ise fiyatı 99,99 $ olduğu gözüküyor. Kaldı ki Razer Man O’war 7.1 kulaklığa sahibim. Kraken 7.1 kulaklığın Man O’war 7.1 den pek fazla farkı olacağını düşünmüyorum. En büyük eksisi ise Synapse 3 yazılımını desteklemiyor olmaları. Razer blackshark v2 pro ile değiştirebilirsiniz. Muadili olması için.

Bende bunu yazdım cevaplarına. Asıl merak ettiğim şey şimdi bunların linkini attığı kulaklığı kabul etmedim ya ee şimdi kulaklığım tamir olmayacak mı ya da nasıl bir işlem sürecek?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı