Ç ÇuÇu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 8 19 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar ürünü sıfır aldım, ses kesilmesi oluyor. Mikrofon ayarlarını bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2020
Asyneum Megapat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #2 Nereden sipariş verdin? bende satın alacağım ama mantıklı bir link bulamadım. Artı 0 Eksi
K Kn_Bay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 8 19 Aralık 2020 #3 ÇuÇu dedi: Arkadaşlar ürünü sıfır aldım, ses kesilmesi oluyor. Mikrofon ayarlarını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Discord'da hassasiyeti çok arttırırsanız kesilecektir. Ayrıca Windows'un ses denetim masasından mikrofonun sesini açın. Artı 0 Eksi
ÇuÇu dedi: Arkadaşlar ürünü sıfır aldım, ses kesilmesi oluyor. Mikrofon ayarlarını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Discord'da hassasiyeti çok arttırırsanız kesilecektir. Ayrıca Windows'un ses denetim masasından mikrofonun sesini açın.
KS KS Ç ÇuÇu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 8 19 Aralık 2020 #4 Silinen üye dedi: Nereden sipariş verdin? bende satın alacağım ama mantıklı bir link bulamadım. Genişletmek için tıkla... itopya Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Nereden sipariş verdin? bende satın alacağım ama mantıklı bir link bulamadım. Genişletmek için tıkla... itopya