Razer uygulamasını indirdin mi? Bir de 7.1 USB olan model mi yoksa ucuz olan normal versiyonu mu?
O hışırtı bende de var.Kulaklığın kendisinden sesi arttırıp kısarken bile cızırdamalar var.
Bende aynısını kullanıyorum, bahsettiğiniz sorunların hiçbirisi yok, hatta ses seviyesi o kadar yüksek ki yüzde 50 üzerine çıkartamıyorum. Kulaklığı ilk alıp taktığımda ses seviyesi kısık ve kötü geliyordu. Razer uygulaması üzerinden çeşitli ayarlar yapıp bu hale getirdim. Dediğin gibi tak sorunsuz kullan olayı bu kulaklık için geçerli değil.GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Direkt olarak bu linkten aldım. Bu satıcıdan, bu fiyata.
Az önce fark ettim. Kulaklığın kendisinden sesi arttırıp kısarken bile cızırdamalar var.
Normal şartlarda kulaklığı taktığım an sorunsuz çalışmalı. Ses miktarı olsun ve mikrofonu olsun.
Bana %99.9 maalesef arızalı kulaklık göndermişler.
Mikrofon ayarlarından mikrofon ses seviyesi full olsun. Volume normalization ayarını biraz arttırıp deneyin. Uzun süredir kullanıyorum. Bu arada laptop kullanısı mısınız yoksa masaüstü mü ? Çünkü ben kablosuz mouse ile kulaklığı aynı anda kullanamıyorum. Usb portlarının elektriği yetmiyor. 2 sini beraber taktığımda kulaklığın mikrofonu çalışmıyor. Belki bununla da alakalı olabilir.Razer BlackShark V2 kulaklık kullanmış olan ya da aktif olarak kullanan, bunun ayarlarını gayet iyi bilen birisi var mı?
Yardımcı olabilir mi?
Masaüstü kullanıyorum. Bütün ayarları denedik olmuyor. Mic boost açıyoruz yine ses yok. Bağırıyoruz, arkadaşlarımız zor duyuyor. Direkt olarak arızalı ürünMikrofon ayarlarından mikrofon ses seviyesi full olsun. Volume normalization ayarını biraz arttırıp deneyin. Uzun süredir kullanıyorum. Bu arada laptop kullanısı mısınız yoksa masaüstü mü ? Çünkü ben kablosuz mouse ile kulaklığı aynı anda kullanamıyorum. Usb portlarının elektriği yetmiyor. 2 sini beraber taktığımda kulaklığın mikrofonu çalışmıyor. Belki bununla da alakalı olabilir.
Üstat kurduğun şu cümleden de anlıyorum ki; bana arızalı kulaklık göndermişler.Bende aynısını kullanıyorum, bahsettiğiniz sorunların hiçbirisi yok, hatta ses seviyesi o kadar yüksek ki yüzde 50 üzerine çıkartamıyorum. Kulaklığı ilk alıp taktığımda ses seviyesi kısık ve kötü geliyordu. Razer uygulaması üzerinden çeşitli ayarlar yapıp bu hale getirdim. Dediğin gibi tak sorunsuz kullan olayı bu kulaklık için geçerli değil.
Razer Synapse vs hep indirdim evet.Yazılımını yüklemeyi denedin mi?