Razer BlackShark V2 kulaklıkta mikrofon çalışmıyor

Yer
İstanbul
Merhaba Technopat ailesi,

HyperX Cloud II kulaklık alma hayalim vardı ama almadan önce Technopat Sosyal konularında araştırma yaparken Razer BlackShark V2 kulaklık ile çok kıyaslandığını ve bu kulaklığın daha iyi olduğunu söyleyenler savunanlar olmuştu ve hemen sipariş vermeden önce yine de kendi adıma bir konu açayim, hangi kulaklığı almam gerekiyor konusunda Technopat Sosyal kullanıcılarından yardım istemiştim ve Razer BlackShark V2 kulaklık almaya karar verdim.

Daha ödemesini dün gece yaptım ve bugün 1-2 saat önce kurye bana ulaştırdı. Paketi açtım, kulaklığı bilgisayara bağladım ama en yüksek ses seviyesi bile benim 200 liralık kulaklığıma göre çok daha düşük seviyede ve mikrofonu aşırı kötü.

Mikrofondan ses gitmiyor neredeyse o kadar kısık ki... Bazen konuşuyorum kimse duymuyor arkadaşlarımdan aktif olmuyor, mikrofon çalışmıyor.

Razer BlackShark V2 kulaklık kullanmış olan ya da aktif olarak kullanan, bunun ayarlarını gayet iyi bilen birisi var mı?
Yardımcı olabilir mi?
Sanırım ayarlarla alakalı bir durum yok bana arızalı kulaklık gönderilmiş.
Akakçe'den bakarak en ucuza satan satıcıdan aldım diye mi bunları yaşıyorum acaba?
GittiGidiyor sitesinden gamemarmagaza isimli satıcıdan aldım.

Bilgisi olan, yardımcı olacak olan var mı bu konu hakkında lütfen?

Razer uygulamasını indirdin mi? Bir de 7.1 USB olan model mi yoksa ucuz olan normal versiyonu mu?

Direkt olarak bu linkten aldım. Bu satıcıdan, bu fiyata.
Az önce fark ettim. Kulaklığın kendisinden sesi arttırıp kısarken bile cızırdamalar var.
Normal şartlarda kulaklığı taktığım an sorunsuz çalışmalı. Ses miktarı olsun ve mikrofonu olsun.
Bana %99.9 maalesef arızalı kulaklık göndermişler.

Direkt olarak bu linkten aldım. Bu satıcıdan, bu fiyata.
Az önce fark ettim. Kulaklığın kendisinden sesi arttırıp kısarken bile cızırdamalar var.
Normal şartlarda kulaklığı taktığım an sorunsuz çalışmalı. Ses miktarı olsun ve mikrofonu olsun.
Bana %99.9 maalesef arızalı kulaklık göndermişler.
Bende aynısını kullanıyorum, bahsettiğiniz sorunların hiçbirisi yok, hatta ses seviyesi o kadar yüksek ki yüzde 50 üzerine çıkartamıyorum. Kulaklığı ilk alıp taktığımda ses seviyesi kısık ve kötü geliyordu. Razer uygulaması üzerinden çeşitli ayarlar yapıp bu hale getirdim. Dediğin gibi tak sorunsuz kullan olayı bu kulaklık için geçerli değil.

Razer BlackShark V2 kulaklık kullanmış olan ya da aktif olarak kullanan, bunun ayarlarını gayet iyi bilen birisi var mı?
Yardımcı olabilir mi?
Mikrofon ayarlarından mikrofon ses seviyesi full olsun. Volume normalization ayarını biraz arttırıp deneyin. Uzun süredir kullanıyorum. Bu arada laptop kullanısı mısınız yoksa masaüstü mü ? Çünkü ben kablosuz mouse ile kulaklığı aynı anda kullanamıyorum. Usb portlarının elektriği yetmiyor. 2 sini beraber taktığımda kulaklığın mikrofonu çalışmıyor. Belki bununla da alakalı olabilir.

Mikrofon ayarlarından mikrofon ses seviyesi full olsun. Volume normalization ayarını biraz arttırıp deneyin. Uzun süredir kullanıyorum. Bu arada laptop kullanısı mısınız yoksa masaüstü mü ? Çünkü ben kablosuz mouse ile kulaklığı aynı anda kullanamıyorum. Usb portlarının elektriği yetmiyor. 2 sini beraber taktığımda kulaklığın mikrofonu çalışmıyor. Belki bununla da alakalı olabilir.
Masaüstü kullanıyorum. Bütün ayarları denedik olmuyor. Mic boost açıyoruz yine ses yok. Bağırıyoruz, arkadaşlarımız zor duyuyor. Direkt olarak arızalı ürün :(
YouTube falan bile yabancı olsun Türk olsun hep ayar yapanlara baktık. Maalesef sıkıntı. Direkt iade talebinde bulunacağım.
Bende aynısını kullanıyorum, bahsettiğiniz sorunların hiçbirisi yok, hatta ses seviyesi o kadar yüksek ki yüzde 50 üzerine çıkartamıyorum. Kulaklığı ilk alıp taktığımda ses seviyesi kısık ve kötü geliyordu. Razer uygulaması üzerinden çeşitli ayarlar yapıp bu hale getirdim. Dediğin gibi tak sorunsuz kullan olayı bu kulaklık için geçerli değil.
Üstat kurduğun şu cümleden de anlıyorum ki; bana arızalı kulaklık göndermişler.
Maalesef kusurlu ürün.
Yazılımını yüklemeyi denedin mi?
Razer Synapse vs hep indirdim evet.
Ayarlarını da yaptım. Direkt olarak arızalı ürün.
Çok soğudum bu işten yine.
Bağırıyorum ses gitmiyor mikrofondan hemde olabildiğince sesimi çok yüksek seviyede duyabilecekleri şekilde mikrofon ayarları yapmama rağmen. Cızırtı olayları var. Kulaklıktan gelen ses aşırı düşük. Aşırı hemde.

Kulaklığın kablolarını tam taktığınızdan emin olun. G PRO'yu ilk aldığımda tek kulağı çalışmıyordu, kabloyu yerine tam oturtamadığım içinmiş :D Mikrofonu da aynı şekilde kontrol edin.

Ek olarak USB ucunu çıkarıp 3.5mm halini bağlamayı deneyin. Belki de sadece USB Dongle bozuktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı