Razer BlackShark V2 mikrofon sesi tiz iletiyor

Siya

Megapat
Kulaklığı 1 hafta önce aldım ve mutlu değilim. İade kabul edeceklerini bilsem bugün eder, Cloud 2 alırım. Muhtemelen etmeyecekler kullandım diye.

-Sesim olduğundan çok daha tiz ve ince gidiyor. Önceki dandik kulaklığımda bile böyle değildi... Nasıl düzeltebilirim? EQ ayarlarına hakim olan var mı?
-Oyun kayıtlarında klavye ve fare gürültüsü duyuluyor. Gürültü engellemeyi açsan pek akıllı değil, bazen senin sesini de engelliyor.

Kulaklığı 1 hafta önce aldım ve mutlu değilim. İade kabul edeceklerini bilsem bugün eder, Cloud 2 alırım. Muhtemelen etmeyecekler kullandım diye.

-Sesim olduğundan çok daha tiz ve ince gidiyor. Önceki dandik kulaklığımda bile böyle değildi... Nasıl düzeltebilirim? EQ ayarlarına hakim olan var mı?
-Oyun kayıtlarında klavye ve fare gürültüsü duyuluyor. Gürültü engellemeyi açsan pek akıllı değil, bazen senin sesini de engelliyor.
Aynı kulaklığa sahibim, bu tarz bir sorunum yok. Razer Synapse uygulamasından mikrofon ayarlarını sıfırlayın, ses sürücülerini silip baştan yükleyin sorun devam ederse 2. haftayı geçirmeden iade edin.

Aynı kulaklığa sahibim, bu tarz bir sorunum yok. Razer Synapse uygulamasından mikrofon ayarlarını sıfırlayın, ses sürücülerini silip baştan yükleyin sorun devam ederse 2. haftayı geçirmeden iade edin.

Sesinizi vocaroo'da kaydedip gönderme şansınız var mı? Ben Youtube'daki inceleme videolarına bakarken bile mikrofonun sesini beğenmiyorum, ses radyodan geliyormuş gibi bir hissiyat var.

10 yıl sonra hortlayan konu. Razer BlackShark V2 X kulaklık aldım. bende de mic de sorun var. ses kalitesi iyi ama konuşurken karşı tarafa ya da kayda tiz bir arka ses yapıyor. gürültü engelleme kaynaklı olabilir mi. çözümü ayarlar ile yapılır mı? 3.5mm ile tekli girişten kullanıyorum. 7.1 Surround Sound ve THX Spatial programını da kurdum ama mic etkilenmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı