Razer BlackShark V2 Pro 2023 alınır mı?

Sound Blaster bir ses kartı üreten marka örnek olarak en baba modellerinden birini atıyorum. Bunu kablolu kulaklığa takinca ses kalitesi performansı devasa bir şekilde artıyor, o detaylar ince, mükemmel ses kalitesi sağlıyor, artı olarak harici mikrofonunuzuda mikrofon girişine kısmına takabiliyorsunuz, mik kalitesini kristal ses denilebilecek seviyeye getiriyor. Bu yüzden oyun için dt 990 Pro+ Sound Blaster G6 kombosu aşırı tercih ediliyor ama siz bir türlü beğenmiyorsunuz. Ayrıca Sound Blaster g6'nin sesi 32 Bit 384KHz ama yanlış hatırlamıyorsam BlackShark V2 Pro 2023 ise 7K TL olmasına rağmen 16 bit 48KHz bu çok utanç verici bir şey, ayrıca kablolu olmadığı için hep böyle kalacak, şu an 2000 tlik kulaklıklar bile en azından 24 bit 96KHz olabiliyor.


Scout mode ise Sound Blaster ses kartlarında kullanılan bir özellik ayak sesleri gibi bazı şeyleri aşırı belirgin hale getiriyor, bazıları seviyor bazıları sevmiyor.

Peki bunlar olmadan ses kasılabiliyor mu ve D990 biraz eski gibi daha üst modeli yok mu ve bu kulaklığa Mic takılmıyor mu ya.
 
Peki bunlar olmadan ses kasılabiliyor mu ve D990 biraz eski gibi daha üst modeli yok mu ve bu kulaklığa Mic takılmıyor mu ya.
Bunlardan kastın ne? Ses kartı mi? Evet ses kartı olmadan ses tabiki kasarsın, DT 990 proya ses kartı şart olmasının sebebi 250 ohm bir kulaklık olması şuan hemen hemen hiçbir anakart 250 ohm kulaklığı besleyemez şuan günümüzdeki çoğu kulaklık 28-32 ohm yani DT 990 pro aşırı güçlü bir kulaklık (DT 990 PRO'nun 32 ohm ve 80 ohm versiyonlarıda var ama ben satan bulamadim ayrıca 250 ohm daha iyidir) eğer bir üst modelini arıyorsan DT pro 900 X çıktı onu denemedim ama onun için ses kartı gerekli değil, mikrafonu olsun diyorsan PC38X, Corsair Virtuoso pro'lar var onlar içinde ses kartı gerekli değil, bunlar Blackshark V2 pro'dan daha iyi kulaklıklar , benim favorim pc38x veya HD 560S'tir bunlar süper kulaklıklar, oyun için idealler tek eksileri ses yalıtımları 0 olması millet senin ne dinlediğini duyabiliyor sende milleti duyabiliyorsun bazıları için bu artı olsa da benim için eksi.

D990 biraz eski .
Evet eski ama süper bir kulaklık hem oyun hem müzik için zaten kötü olsaydı okadar uzun seneler durmazdi.
 
Arkadaşlar merhaba kulaklığımı değiştireceğim modelide seçtim.

V2 Pro 2023 modeli sanırım değil mi? Sizlerede sormak istedim linki bırakıyorum.


Buna bakabilirsin.
 
Bunlardan kastın ne? Ses kartı mi? Evet ses kartı olmadan ses tabii ki kasarsın, dt 990 Pro'ya ses kartı şart olmasının sebebi 250 ohm bir kulaklık olması şu an hemen hemen hiçbir anakart 250 ohm kulaklığı besleyemez şu an günümüzdeki çoğu kulaklık 28-32 ohm yani dt 990 Pro aşırı güçlü bir kulaklık (dt 990 Pro'nun 32 ohm ve 80 ohm versiyonları da var ama ben satan bulamadim ayrıca 250 ohm daha iyidir) eğer bir üst modelini arıyorsan dt Pro 900 X çıktı onu denemedim ama onun için ses kartı gerekli değil, mikrofonu olsun diyorsan PC38X, Corsair Virtuoso Pro'lar var onlar içinde ses kartı gerekli değil, bunlar BlackShark V2 Pro'dan daha iyi kulaklıklar, benim favorim PC38X veya HD 560s'tir bunlar süper kulaklıklar, oyun için idealler tek eksileri ses yalıtımları 0 olması millet senin ne dinlediğini duyabiliyor sende milleti duyabiliyorsun bazıları için bu artı olsa da benim için eksi.

Evet eski ama süper bir kulaklık hem oyun hem müzik için zaten kötü olsaydı o kadar uzun seneler durmazdi.

Oyun oynarken klavye sesleri mouse sesleri aşırı net geliyorsa beni çok kötü etkileyen bir olay boğuk yapmıyor mu dışarıda ki sesleri veya X modelinde değişmiştir.
 
Buna bakabilirsin.

V2 Pro 2023 aldım hocam 2 ay olmuştur alalı memnunum çok şu anlık bir problem yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı